Tuning bomba pentru VW Passat. Masina germana a primit roti pe 20" si 350 CP

Tuning bomba pentru VW Passat. Masina germana a primit roti pe 20" si 350 CP
  • Cel mai nou tuning pentru actualul Volkswagen Passat vine de la MTM
  • Germanii ofera un set de jante pe 20 inch si o putere maxima de 300 CP
  • Alte modificari includ arcuri mai joase, stickere si LED-uri cu logo-ul MTM
Distribuie pe Facebook

Una dintre destinatiile preferate ale posesorilor de Volkswagen, celebra companie germana de tuning MTM are de anuntat un nou set de modificari pentru modelul Passat B8.

In timp ce intreaga America este numai ochi si urechi la ce se intampla in cadrul Salonului Auto de la Chicago, publicul european are parte zilele acestea de cu totul alte atractii.

Vorbim, mai exact, despre un Volkswagen Passat modificat de celebra companie germana de tuning MTM, a carei motorizare turbo de doi litri dezvolta acum 350 de cai putere.

Cuplul maxim a crescut si el pana la 425 de Newton-Metri, in cazul in care te intrebai, astfel ca primii 100 de kilometri pe ora vin, mai nou, dupa aproximativ 5.4 secunde.

Oficialii celebrei companii germane de tuning insista, de asemenea, ca exemplarul ajuns pe mainile lor este capabil inclusiv de o viteza de top de aproximativ 266 km/h.

Pe langa unitatea M-Cantronic vinovata de aceste impresionante valori, MTM mai vine in sprijinul posesorilor de Volkswagen Passat si cu noi jante din aliaj, de pana la 20 inch.

La final, cei mai curajosi clienti - care nu se tem sa renunte la un pic de confort, pot bifa si o pereche de arcuri sport, care coboara garda la sol cu cateva zeci de milimetri.

Nota de la plata a acestui exemplar? De la 1.799 de euro pentru plusul de performanta mentionat anterior, respectiv de la 1.443 de euro pentru jantele din aliaj in noua spite.

Despre costul suspensiei nu avem niciun fel de informatie, oficialii celebrei companii germane de tuning preferand sa anunte si disponibilitatea unor stickere pentru caroserie (125 euro).

Aceiasi posesori de Volkswagen Passat mai pot opta in cele din urma si pentru... o pereche de LED-uri care proiecteaza pe asfalt, din portiere, logo-ul MTM (45 euro / 2 bucati).

VW Passat de la MTM

VW Passat de la MTM

VW Passat de la MTM

Distribuie pe Facebook
mai multe