Tuning Chevrolet: Europenii supraalimenteaza noul Corvette Stingray

Tuning Chevrolet: Europenii supraalimenteaza noul Corvette Stingray
  • Europenii vin cu un sistem de supraalimentare pentru noul Corvette Stingray
  • Programul Abbes mai include si frane modificate, pluse suspensie coilover
  • Meniul se incheie cu prelungirile exterioare si jantele cu design in cinci spite
Distribuie pe Facebook

Chiar daca in America a facut furori, noul Chevrolet Corvette Stingray nu a reusit sa impresioneze si publicul european devorator de supercaruri. Principala cauza o reprezinta motorul V8 ascuns sub capota care, in ciuda capacitatii sale cilindrice uriase, de 6.2 litri, nu produce decat 455 CP.

Obisnuiti cu pana la 180 CP per litru, iubitorii de supercaruri de pe Batranul Continent au inceput sa rada atunci cand au aflat ca noul Chevrolet Corvette Stingray ofera doar 455 CP dintr-un motor V8 de 6.2 litri. Din fericire pentru supercarul american, industria tuningului a lucrat din greu pentru a rezolva aceasta neplacere.

Printre companii implicate in dezvoltarea unor modificari capabile sa creasca simtitor performantele versiunii standard se numara si cei de la ABBES, specialistii luxemburghezi anuntand recent un sistem de supraalimentare compus din compresor mecanic, sistem de racire imbunatatit, plus unitate de control optimizata.

Chevrolet Corvette Stingray by Abbes

Chevrolet Corvette Stingray by Abbes

Din pacate, informatiile oficiale cu privire la modul in care au evoluat valorile maxime raman un mister pentru moment, drept pentru care mergem mai departe si precizam ca lista cu bunatati vizeaza si trenul de rulare, acolo unde intalnim atat discuri de franare cu opt / patru pistoane, cat si suspensie de tip coilover.

In ceea ce priveste aspectul estetic, proiectul Chevrolet Corvette Stingray by ABBES se poate lauda cu o serie de accesorii subtile, prelungirile atasate spoilerelor fata / spate si pragurilor laterale, respectiv eleronul proaspat instalat la nivelul portbagajului fiind cele mai reprezentative detalii in acest sens.

Nu vor trece neobservate, de asemenea, nici jantele bi-colore cu design in cinci spite duble si dimensiuni remarcabile, pe cand interiorul pare sa fi scapat complet neatins. Din fericire pentru proprietarii sai, supercarul american nu are nevoie de nici un fel de upgrade in cadrul acestui departament.

Cat despre nota de plata ce va trebui plata pentru programul de tuning pregatit de specialistii luxemburghezi, ei bine... nimeni nu stie nimic.

Chevrolet Corvette Stingray by Abbes

Chevrolet Corvette Stingray by AbbesChevrolet Corvette Stingray by AbbesChevrolet Corvette Stingray by Abbes

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (20) Poze Chevrolet Corvette Stingray by Abbes
mai multe