Tuning de America: O Acura Integra se crede... Nissan Skyline R34

Tuning de America: O Acura Integra se crede... Nissan Skyline R34
  • Un american isi vinde pe eBay propria Acura Integra
  • Masina a fost modificata pentru a aduce cu Nissan GT-R R34
  • Sub capota regasim un motor cu 323 cai putere la roti
Distribuie pe Facebook

Nu stim inca de ce, dar suntem siguri ca proprietarul acestei Acura Integra a avut motivele sale atunci cand a decis sa-si transforme masina in... Nissan Skyline GT-R R34.

De fapt, daca este sa fim corecti, doar design-ul partii posterioare are ca sursa de inspiratie legendarul automobil japonez de inalta performanta. In schimb, partea frontala se bucura de propriile linii si forme, afirmatia fiind valabila si atunci cand vine vorba despre modificarile aduse profilului lateral.

Acura Integra tunataAcura Integra tunata

Acura Integra tunata

In ceea ce priveste departamentul interior, upgrade-urile par sa lipseasca cu desavarsire din peisaj, "eroul" nostru preferand sa pastreze complet stock masina din dotare. Asta inseamna, pe scurt, ca viitorul proprietar va avea ceva de muncit la scaunele din piele cu care a venit aceasta Acura Integra.

Nu de alta, dar cei 226.516 kilometri parcursi in ultimii 14 ani de autoturismul in cauza si-au lasat din plin amprenta asupra aspectului estetic. Cat despre cel tehnic, motorul a fost de curand reconstruit pentru a suporta imbunatatirile ce au urcat puterea maxima pana la 323 CP - masurati la roti.

Daca ar mai trebui ceva de adaugat cu privire la aceasta Acura Integra, atunci te lasam pe tine sa o faci. Nu inainte de a-ti mai oferi un ultim detaliu: proiectul de tuning cu pricina este de vanzare pe site-ul de licitatii eBay, in schimbul unei sume deloc neglijabile: nici mai mult, nici mai putin de 15.000 de dolari.

Asadar, nici nu ne mai obosim sa intrebam daca merita sau nu... Nu de alta, dar stim deja raspunsul.

Acura Integra tunata

Acura Integra tunata

Acura Integra tunata

Acura Integra tunata

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (20) Poze Acura Integra tunata
mai multe