Tuning de fabrica: Nissan 370Z cu kit twin-turbo si alte bunatati

Tuning de fabrica: Nissan 370Z cu kit twin-turbo si alte bunatati
Pe parcursul ultimelor luni, japonezii de la Nissan si-au chestionat fanii de pe intreg mapamondul cu privire la automobilul perfect pentru iesirile pe circuit. Dupa ce au adunat laolalta toate parerile si opiniile, inginerii niponi au trecut direct la treaba.
Distribuie pe Facebook

Botezat "Project 370Z", ineditul proiect al celor de la Nissan ascunde sub capota un propulsor V6 de 3.7 litri care, multumita unui kit twin-turbo proaspat instalat, pune la dispozitia celui aflat la volan ceva mai mult de 500 cai putere. De asemenea, numeroase imbunatatiri au fost operate si la nivelul suspensiei, respectiv sistemului de franare, lista cu modificari continuand cu bunatatile de ordin estetic, precum folia de culoare gri mat aplicata caroseriei, jantele Volk pe 19 inci sau interiorul retapitat si accesorizat cu scaune Recaro.

Cum a decurs realizarea acestui automobil, mai pe indelete, aflam chiar din urmatoarele trei filmulete.Nissan Project 370Z - Partea 1Nissan Project 370Z - Partea 2Nissan Project 370Z - Partea 3

Distribuie pe Facebook
mai multe