Tuning extrem pentru noile BMW i3 si BMW i8. Care este preferatul tau?

Tuning extrem pentru noile BMW i3 si BMW i8. Care este preferatul tau?
  • Lumma Design planuieste lansarea unui pachet de tuning pentru noile BMW i3 si i8
  • In ambele cazuri, lista cu imbunatatiri include detalii exterioare din carbon
  • Viitorii cumparatori vor putea opta, de asemenea, si pentru jante de dimensiuni generoase
Distribuie pe Facebook

Desi va mai trece o buna perioada de timp pana ce noul BMW i8 va lua cu asalt circuitele si bulevardele planetei, primul supercar hibrid din istoria producatorului bavareze de automobile se poate lauda ca a reusit sa capteze deja atentia companiilor de tuning.

Dezvaluit in premiera mondiala in cadrul Salonului Auto de la Frankfurt din toamna anului trecut, modelul BMW i8 marcheaza inceputul unei noi ere nu doar pentru producatorul bavarez de automobile, ci si pentru segmentul de modele sport si super-sport. Iar motivele sunt lesne de inteles.

Spre deosebire de majoritatea supercarurilor disponibile pe piata la acest moment, noul BMW i8 se poate lauda cu prezenta si serviciile unui sistem de propulsie hibrid. Astfel, asa cum anuntam si in urma cu aproximativ trei - patru luni, automobilul bavarez de inalta performanta ofera un total de pana la 362 cai putere si 570 Newton-Metri prin combinarea unei motorizari turbo in trei cilindri, cu o capacitate de 1.5 litri, si a unui motor electric.

Drept urmare, acceleratia de la 0 la 100 km/h se realizeaza in numai 4.5 secunde, in timp ce viteza maxima este limitata la 250 kilometri pe ora. In ceea ce priveste consumul mediu de carburant, acesta se invarte in jurul valorii de 2.5 litri la 100 kilometri, autonomia urmand astfel a depasi pragul celor 500 de kilometri.

BMW i3 si i8 by Lumma Design

Iar asta nu e tot. Noul BMW i8 nu impresioneaza doar din punct de vedere tehnic, ci si din punct de vedere estetic. Totusi, pentru cei care viseaza la si mai multa agresivitate din partea automobilului bavarez de inalta performanta, compania germana de tuning Lumma Design "coace" mai multe imbunatatiri exterioare, toate acestea urmand a fi realizate din fibra de carbon pentru a pastra greutatea la un nivel redus.

De asemenea, pe langa modificarile operate la nivelul spoilerului frontal, pragurilor laterale si difuzorului posterior, specialistii tunerului din Winterlingen au mai pregatit si un set de jante de dimensiuni generoase, cu design in sapte spite duble, nota finala fiind data de accentele de verde aprins aplicate atat caroseriei, cat si rotilor.

In cazul in care nu planuiesti insa sa pui mana pe un exemplar al noului BMW i8, sa stii ca nu este nici o problema. Nu de alta, dar germanii de la Lumma Design iau in considerare si lansarea unui pachet de tuning pentru recent lansatul BMW i3 - pachet de tuning care promite si de-aceasta data accesorii exterioare din fibra de carbon, plus jante uriase.

BMW i3 si i8 by Lumma Design

Distribuie pe Facebook
mai multe