Tuning fara Reguli: Rusii modifica radical noul Infiniti QX70

Tuning fara Reguli: Rusii modifica radical noul Infiniti QX70
  • Compania rusa de tuning LARTE Design ia la modificat noul Infiniti QX70
  • SUV-ul japonez se remarca acum printr-o agresivitate debordanta
  • Lista cu imbunatatiri include un nou kit aerodinamic, plus jante pe 22 inci
Distribuie pe Facebook

Sansele ca cineva sa fi auzit pana acum de LARTE Design sunt extrem de mici, insa rusii spera sa devina faimosi odata ce intreaga planeta va face cunostinta cu primul lor proiect de tuning major.

Comercializat anterior sub denumirea de FX, popularul SUV premium al japonezilor de la Infiniti a primit o noua identitate cu ocazia rebranduirii suferite de divizia de lux a Nissan, acesta urmand a fi cunoscut de-acum incolo sub denumirea de QX70.

Asadar, odata clarificata intreaga situatie, putem trece mai departe si anunta ca alternativa niponilor la Audi Q7, BMW X5, Mercedes ML, Porsche Cayenne si Range Rover Sport a primit numeroase imbunatatiri din partea unei companii rusesti de tuning pe nume LARTE Design, rezultatul final atragand toate privirile asupra sa datorita modificarilor indraznete pe care le aduce in prim plan.

Infiniti QX70 by LARTE Design

Intr-o alta ordine de idei, popularul SUV premium din Tara Soarelui Rasare se remarca acum printr-o agresivitate debordanta, spoilerul fata fiind accesorizat atat cu prize uriase de aer, cat si cu multiple insertii de plasa sau LED-uri. De asemenea, tot la nivelul partii frontale avem de mentionat si noua grila a radiatorului, care numara numai doua lamele dispuse orizontal, lista cu bunatati intalnita aici continuand cu ornamentele aplicate blocurilor optice.

In ceea ce priveste partea posterioara, noul Infiniti QX70 de la LARTE Design iese in evidenta in special prin difuzorul de aer supradimensionat, insa nu va trece neobservat nici eleronul regasit la nivelul plafonului. Alte detalii includ extensii generoase pentru aripile fata si spate, praguri laterale restilizate si, bineinteles, o noua pereche de jante - jante cu design in cinci spite si o marime de 22 inci, in cazul de fata.

In ceea ce priveste imbunatatirile de ordin tehnic, se pare ca acestea lipsesc cu desavarsire la acest moment, surplusul de 50 de milimetri latime conferit de kitul aerodinamic dramatic stilizat nefiind sustinut si de o crestere putere pe masura...

Infiniti QX70 by LARTE Design

Distribuie pe Facebook
mai multe