Tuning Ferrari: F430 Spider by Anderson Germany

Tuning Ferrari: F430 Spider by Anderson Germany
Grozav! In cazul in care detii un Ferrari F430 Spider insa aspiri la impresionantul Scuderia Spider 16M, nemtii de la Anderson Germany sunt gata sa iti faca o oferta de nerefuzat.
Distribuie pe Facebook
Nu, compania germana nu iti va propune un schimb de masini, ci mai degraba iti va oferi un pachet de tuning in urma caruia vei pleca de la un Ferrari F430 Spider si vei ajunge la extremul Ferrari Scuderia Spider 16M. Drept urmare, lista cu bunatati se invarte in jurul kitului aerodinamic specific modelului din urma si include componente precum spoiler fata cu prize uriase de aer, spoiler spate cu difuzor inclus si praguri laterale usor redesenate. De asemenea, de la exterior nu lipsesc nici accentele de fibra de carbon, in meniu fiind incluse si blocurile optice cu tenta fumurie. Mai mult de atat, posesorii exoticului Ferrari F430 Spider vor fi seriviti si cu un sistem de evacuare a la Scuderia Spider 16M, in timp ce nota finala este data de suspensia racing ajustabila si jantele pe 20 inci cu design in cinci spite, ce ascund etriere finisate in galben.

Tuning Ferrari: F430 Spider by Anderson Germany

Odata ajunsi la interior, viitorii pasagerii vor descoperi o noua definitie a luxului, redata de insertiile de piele neagra combinate cu accente de Alcantara si cusaturi in forma de carouri. Pentru un contrast de neuitat, cei de la Anderson Germany au adaugat si cusaturi contrastante finisate in galben, deliciosul meniu fiind completat cu succes de multiplele componente realizate din fibra de carbon.

Tuning Ferrari: F430 Spider by Anderson Germany

Sub capota, posesorii noului Ferrari F430 Spider by Anderson Germany nu mai au de ce sa coboare privirea la aparitia impresionantului Scuderia Spider 16M. Noua creatie a companiei germane a fost inzestrata cu o unitate de control optimizata si alte mici modificari, motorul in opt cilindri ascuns sub capota dezvoltand acum nu mai putin de 569 de cai putere.

Tuning Ferrari: F430 Spider by Anderson Germany

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (15) Poze Ferrari F430 Spider by Anderson Germany
mai multe