Tuning Ferrari: Noul Ferrari Four primeste 702 CP si tone de carbon

Tuning Ferrari: Noul Ferrari Four primeste 702 CP si tone de carbon
Lansat cu ocazia Salonului Auto de la Geneva de anul trecut, noul Ferrari Four a uimit intreaga lume cu forma sa extrem de neconventionala. Iar de parca exteriorul caracteristic unui hatchback shooting brake nu ar fi fost indeajuns de socant, automobilul constructorului din Maranello a mai fost echipat si cu un sistem de tractiune integrala, noul FF marcand astfel o premiera in istoria celor de la Ferrari. Si cu toate acestea, nici unul dintre detaliile mai sus enumerate nu i-a oprit pe specialistii Novitec Rosso din a dezvolta un pachet de tuning dedicat automobilului italian.
Distribuie pe Facebook
Desi o pereche de compresoare mecanice instalata pentru a contracara exteriorul controversat al modelului italian nu ar fi deranjat pe nimeni, germanii de la Novitec Rosso s-au limitat la optimizarea unitatii de control a propulsorului V12 de 6.3 litri si instalarea unui nou sistem de evacuare. Rezultatul final consta intr-un plus modest de numai 42 CP insa, multumita celor 660 CP cu care vine echipat din fabrica, recent-lansatul Ferrari FF beneficiaza acum de ceva mai mult de 700 cai putere - o valoare arhisuficienta pentru ca viteza maxima sa urce pana la 340 kilometri pe ora.

Tuning Ferrari: Noul Ferrari Four primeste 702 CP, plus tone de carbon

Lista cu modificari continua cu aparitia unui nou kit aerodinamic, realizat integral din fibra de carbon. Mai exact, avem splitter fata din carbon, praguri laterale din carbon, difuzor de aer din carbon, eleron pentru portbagaj din carbon si, nu in ultimul rand, oglinzi si plafon din fibra de carbon. Meniul estetic nu se incheie insa aici, ci continua cu cele patru noi jante, dintre care doua pe 20 inci (fata) si doua pe 21 inci (spate). In plus, pentru cei care vor mai mult de-atat, celebra companie de tuning a dezvoltat si o larga paleta cu optiuni specifice customizarii interiorului.

Tuning Ferrari: Noul Ferrari Four primeste 702 CP, plus tone de carbon

In cele din urma, fiecare Ferrari FF trecut pe la Novitec Rosso se va alege si cu un set de arcuri sport, adaugat pentru a cobori garda la sol cu cateva zeci de milimetri si pentru a oferi o portie extra de manevrabilitate.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (34) Poze Ferrari FF by Novitec Rosso
mai multe