Tuning Ferrari: Noul Novitec N-LARGO arata si promite performante diabolice!

Tuning Ferrari: Noul Novitec N-LARGO arata si promite performante diabolice!
  • Novitec Rosso modifica noul Ferrari F12 Berlinetta
  • Meniul include imbunatatiri de ordin tehnic si estetic
  • Propulsorul V12 de 6.3 litri ofera acum 781 CP si 722 Nm
Distribuie pe Facebook

Atunci cand nu se ocupa de modificat si inzestrat cu pana la 969 cai putere Lamborghini-urile Aventador care-i cad pe mana, compania Novitec isi gaseste placerea in a perfectiona Ferrari-uri. Ferrari-uri F12 Berlinetta, dupa cum se intampla in cazul de fata.

V12 de 6.3 litri si 740 cai putere, acceleratie de la 0 la 200 km/h in numai 8.5 secunde si viteza maxima de aproximativ 340 kilometri pe ora. Cu astfel de cifre si valori inscrise in fisa cu specificatii tehnice, inlocuitorul modelului Ferrari 599 GTB Fiorano nu mai are nevoie de nici o prezentare sau recomandare din partea cuiva anume. Si chiar de nici un fel imbunatatire, am putea zice. Dar asta-i numai opinia noastra. O opinie pe care Novitec Rosso nu pare sa o impartaseasca.

Novitec Rosso N-LARGO

Ajuns din nou in atelierul renumite companii germane de tuning, recent lansatul Ferrari F12 Berlinetta s-a ales cu cateva mici-mari modificari tehnice si estetice, ECU-ul optimizat si noul sistem de evacuare aplicate propulsorului V12 de 6.3 litri ascuns sub capota urcand valorile maxime ale acestuia pana la pragul celor 781 cai putere si 722 Newton-Metri - indeajuns pentru ca acul vitezometrului sa strapunga acum ametitoarea bariera a celor 350 kilometri pe ora.

Novitec Rosso N-LARGO

Dar nu cifrele sau valorile maxime reprezinta atractia principala a extremului Novitec Rosso N-Largo. Nu cifrele sau valorile maxime, ci aspectul vizual - in special cel exterior. Dezvoltate in tunelul de vant si realizate din fibra de carbon, detaliile aplicate de germani la nivelul caroseriei ii confera recent lansatului Ferrari F12 Berlinetta nu doar un plus de agresivitate vizuala, ci si o doza extra de performanta aerodinamica.

Novitec Rosso N-LARGO

De asemenea, pe langa capota restilizata a motorului, extensiile pentru aripi, prelungirile atasate pragurilor laterale, spoilerul spate cu difuzor inclus si eleronul pentru portbagaj, viitorii clienti mai pot opta - tot la nivel de exterior, si pentru un set de jante forjate in combinatia 9.5Jx21 / 12Jx22 inci, in timp ce interiorul poate fi personalizat cu insertii de piele si accente de alcantara finisate in toate culorile posibile si chiar imposibile.

Novitec Rosso N-LARGO

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (29) Poze Novitec Rosso N-LARGO
mai multe