Tuning Ferrari: Project Kahn modifica modelul 599 GTB Fiorano

Tuning Ferrari: Project Kahn modifica modelul 599 GTB Fiorano
Desi a trecut o buna perioada de timp de la lansarea sa - sase ani mai exact, modelul Ferrari 599 GTB Fiorano inca reuseste sa impresioneze publicul devorator de automobile cu liniile sale fascinante, trasate de celebra casa de design Pininfarina.
Distribuie pe Facebook

Spre deosebire de majoritatea automobilelor raspandite la nivelul intreg mapamondului, supercarul italian Ferrari 599 GTB Fiorano este unul dintre putinele modele care nu mai are nevoie de nici un fel imbunatatire. O afirmatie cu care au fost de acord si companiile de tuning, intr-o oarecare masura.

Ferrari 599 GTB by Project Kahn

Astfel, dupa o experienta in compania super-sedanului Aston Martin Rapide, britanicii de la Project Kahn s-au grabit sa ia la modificat si impresionanta creatie a constructorului din Maranello. Totusi, dupa o lunga dezbatere intre designerii companiei si Afzal Kahn, tunerul din Regat a ajuns la concluzia ca modelul Ferrari 599 GTB Fiorano nu are nevoie de nici o modificare. Poate de o noua pereche de jante forjate si un eleron subtil, insa nimic mai mult de-atat.

Ferrari 599 GTB by Project Kahn

In ceea ce priveste partea tehnica insa, specialistii britanici au decis ca supercarul italian merita un sistem de franare inzestrat cu discuri ceramice si un soft upgradat pentru transmisia F1 cu sase rapoarte. De asemenea, pentru cei care nu (mai) sunt multumiti de tema interioara aleasa, Project Kahn propune o schimbare completa a cockpitului, in orice culoare si / sau material dorit(e) de client.

Ferrari 599 GTB by Project Kahn

Pentru cei care nu detin un Ferrari 599 GTB Fiorano si isi doresc un astfel de automobil (poate chiar ca cel din imagini), merita precizat ca exemplarul cu pricina este disponibil la vanzare contra unei sume de 88.875 lire sterline (undeva in jurul a 113.000 de euro conform ratei de schimb de astazi).

Distribuie pe Facebook
mai multe