Tuning Ford Mustang: Pachetul Roush Stage 3 ofera 670 CP si 3 ani garantie!

Tuning Ford Mustang: Pachetul Roush Stage 3 ofera 670 CP si 3 ani garantie!
  • Americanii de la Roush au pregatit un nou pachet de tuning pentru ultimul Ford Mustang
  • Programul Stage 3 include un sistem de supraalimentare capabil de 670 cai putere
  • Vestile bune continua cu cei trei ani de garantie care te vor scapat de toate grijile
Distribuie pe Facebook

Nemultumit cu performantele noului Ford Mustang GT? Americanii de la Roush au solutia perfecta: un pachet de tuning cu 670 CP si 3 ani garantie!

In ciuda faptului ca este pus in miscare de un propulsor cu opt cilindri in V si capacitate de cinci litri, ce dezvolta undeva in jurul a 435 de cai putere, noul Ford Mustang GT are nevoie de o vesnicie pentru a atinge 240 kilometri pe ora.

Pentru a mai spala din rusinea si pacatele simbolului auto american, specialistii Roush au sosit numaidecat cu un sistem de supraalimentare care sa transforme ultima generatie a legendarului muscle car de peste Ocean intr-un sinonim al performantei absolute.

Roush Stage 3 pentru Ford MustangRoush Stage 3 pentru Ford Mustang

Iar vestile bune nu se opresc aici, pachetul Stage 3 regasit in oferta celebrei companii de tuning aducand cu sine, pe langa surplusul de 235 CP, respectiv totalul de 670 de cai putere, si o garantie de trei ani de zile pentru zero situatii stresante.

Pentru cei care inca mai au bani de cheltuit pentru imbunatatirea Mustang-ului GT din dotare, aceiasi specialisti Roush au mai pregatit si o pereche de spoilere agresiv stilizate, oferita in compania unui set de jante forjate cu design in cinci spite duble si dimensiunea 20 inch..

Nu avem nici cea mai mica idee cu privire la ce anume se intampla in mintea ta, insa recomandat ar fi sa bifezi si grila fara-de-logo a radiatorului, capota ventilata sub care se ascunde motorul si, daca tot am ajuns pana aici, prizele de aer destinate montantului C.

Cu partea vizuala complet rezolvata - asta dupa ce includem si eleronul notabil de la nivelul portbagajului, singurul ingredient care le mai ramane de incercat posesorilor noului muscle car de la Ford il reprezinta suspensia de tip coilover, ajustabila in trei moduri diferite.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 22 Aprilie 2015