Tuning Ford: Noul Saleen 302 e un Mustang GT cu 640 CP sub capota

Tuning Ford: Noul Saleen 302 e un Mustang GT cu 640 CP sub capota
  • Saleen prezinta prima imagine a noului sau proiect de tuning
  • Botezat 302, modelul americanilor are la baza Ford-ul Mustang GT
  • Meniul include un total de pana la 640 CP, plus alte bunatati
Distribuie pe Facebook

Dupa o scurta incursiune in fascinanta lume a electrizantului Tesla Model S, americanii de la Saleen au revenit la vechile obiceiuri si s-au apucat de modificat ultima generatie a legendarului Ford Mustang.

Botezata S302, cea mai noua creatie a celebrei companii de tuning de peste Ocean are la baza versiune de top Mustang GT si ofera in prima faza un total de 450 cai putere si 555 Newton-Metri, multumita optimizarii unitatii de control si instalarii unor injectoare cu debit marit, respectiv a unei evacuari sport.

Pentru cei care sperau la ceva mai mult de-atat, specialistii Saleen ofera si o faza a II-a, unde rolul de atractie principala ii revine unui sistem de supraalimentare de inalta performanta. Echipat cu acest pachet, motorul V8 din dotarea muscle-car-ului Ford promite nici mai mult, nici mai putin de 640 cai putere si 765 Newton-Metri.

Din pacate, restul valorilor din cadrul fisei cu specificatii tehnice nu au fost anuntate pentru moment, oficialii celebrei companii de tuning de peste Ocean precizand in schimb ca viitorii cumparatori vor putea opta si pentru alte upgrade-uri, precum o suspensie mai joasa, un sistem de franare imbunatatit sau diferential cu alunecare limitata.

In ceea ce priveste meniul vizual, este de asteptat ca noul Saleen S302 sa se diferentieze de Ford-ul Mustang GT standard printr-o serie de elemente remarcabile, precum spoilere agresiv-stilizate, praguri laterale proeminente sau jante cu dimensiuni de pana la 20 inch.

Asta la nivel de exterior. La nivel de interior, lista cu ingrediente magice include volan in trei spite, scaune cu suport lateral marit si praguri iluminate, posesorii versiunii cu transmisie manuala putand opta, de asemenea, si pentru un kit short-throw shifter.

Pentru cei interesati direct de cea mai noua creatie a celebrei companii de tuning de peste Ocean, ei bine... pretul modificarilor operate nu se cunoaste inca, americanii percepand insa un avans de 2.015 dolari pentru noul Saleen S302.


Saleen 302

Distribuie pe Facebook
mai multe