Tuning Ford: Shelby dezvaluie versiunea imbunatatita a modelului GT350

Tuning Ford: Shelby dezvaluie versiunea imbunatatita a modelului GT350
Poate ca legendarul Carroll Shelby a trecut in nefiinta, insa acest lucru nu inseamna neaparat ca celebra companie de tuning care-i poarta numele isi va incheia prea curand activitatea. Ba din contra.
Distribuie pe Facebook

Americanii de la Shelby au anuntat recent ca viitorii clienti ai modelului GT350 pot opta acum pentru o noua paleta de culori, similara cu cea pe care Ford o pune la dispozitia cumparatorilor ultimei generatii a muscle-car-ului Mustang. De asemenea, pe langa noile nuante, versiunea imbunatatita a modelului Shelby GT350 poate fi accesorizata si cu ajutorul unor noi dungi, ce pot fi pentru prima oara - dupa anul 1970, finisate intr-un Satin Black ori Gloss White. In cele din urma, lista cu optiuni se incheie cu plafonul din sticla, scaunele Recaro si prelungirea atasata spoilerului spate.

Spre deosebire de aspectul estetic, departamentul tehnic nu a suferit nici un fel de modificare. Altfel spus, noul Shelby GT350 2013 este in continuare disponibil in compania a trei motorizari de puteri diferite, viitorii clienti putand opta pentru un V8 aspirat de 430 CP, pentru un V8 supraalimentat de 525 CP si, nu in ultimul rand, pentru un alt V8 supraalimentat ce promite de aceasta data pana la 624 cai putere.

In ceea ce priveste lista cu preturi, trebuie mentionat ca pachetul Shelby GT350 poate fi achizitionat contra sumei de 26.995 dolari (pentru versiunea cu motor aspirat), respectiv 33.995 dolari - pentru varianta echipata cu propulsorul supraalimentat. Important de precizat, costul unui exemplar Ford Mustang 2013 nu este inclus in pret. Drept urmare, dupa un simplu calcul reiese ca noul Shelby GT350 poate fi la fel de scump precum recent-lansatul GT500. Daca se merita sau nu, doar cumparatorii pot decide.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 4 Iulie 2012