Tuning Ford: Shelby modifica noul Focus ST pentru pretul unei Fiesta noi

Tuning Ford: Shelby modifica noul Focus ST pentru pretul unei Fiesta noi
Oficialii Shelby au profitat de Salonul Auto de la Detroit din acest an pentru a dezvalui in fata publicului de peste Ocean primul pachet de tuning destinat noului Ford Focus ST. Desi modificarile operate de specialistii americani nu sunt dintre cele mai numeroase, viitorii clienti au de achitat pentru un tratament asemanator celui din imagini fabuloasa suma de 14.995 dolari.
Distribuie pe Facebook

Recunoscuti in special pentru numeroasele accesorii oferite posesorilor de Ford Mustang si, bineinteles, pentru impresionantul GT500, americanii de la Shelby au luat o scurta pauza de la programul lor obisnuit si s-au pus pe modificat ultima generatie a hot-hatch-ului Ford Focust ST, devenit peste noapte model global.

Ford Focus ST by Shelby

Desi poate parea oarecum surprinzator, specialistii companiei de tuning de peste Ocean nu au operat nici un fel de imbunatatire - in afara unor insertii de fibra de carbon, la nivelul compartimentului motor, propulsorul turbo de doi litri prezent la datorie punand astfel in continuare la dispozitia celui aflat la volan undeva in jurul a 250 cai putere.

Ford Focus ST by Shelby

Si cu toate ca nu s-au pus pe modificat motorizarea EcoBoost in patru cilindri ascunsa sub capota, americanii de la Shelby s-au grabit sa instaleze un nou sistem de franare, ce promite un plus de performanta. De asemenea, ultima generatie a hot-hatch-ului Ford Focust ST s-a mai ales si cu o suspensie mai joasa, respectiv noi roti (jante + pneuri), rezultatul fiind o doza extra de aderenta si tractiune.

Ford Focus ST by Shelby

In ceea ce priveste aspectul exterior, Shelby propune posesorilor noului Ford Focust ST insertii de fibra de carbon la nivelul spoilerelor fata / spate, capota motor cu prize de aer functionale si eleron pentru plafon realizat din aceeasi fibra de carbon anterior mentionata. Referitor la interior, modificarile operate au fost pastrate la un nivel minim si constau intr-un nou ornament pentru schimbator, respectiv logo-ul companiei americane de tuning brodat la nivelul scaunelor.

Ford Focus ST by Shelby


Pentru cei interesati de un astfel de tratament, pretul de achizitie porneste de la 14.995 dolari, o suma pe care o poti folosi pentru a cumpara, de exemplu, un Ford Fiesta nou-nout.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (8) Poze Ford Focus ST by Shelby
mai multe