Tuning Ford SVT Raptor: Roush prezinta camioneta cu 600 cai putere sub capota

Tuning Ford SVT Raptor: Roush prezinta camioneta cu 600 cai putere sub capota
  • Roush modifica actuala generatie a modelului Ford F-150 Raptor
  • Pachetul de tuning include imbunatatiri tehnice si estetice
  • Propulsorul V8 ascuns sub capota ofera acum pana la 590 CP
Distribuie pe Facebook

Zgomote asurzitoare se aud venind dinspre orizont. Alarmele din imprejurimi au inceput sa zbiere a disperare, iar toti oamenii de pe strada s-au ascuns in case. O atmosfera sumbra parca pluteste in aer si peste ea s-a asternut un miros de sfarsit al lumii.

Dar viata nu se opreste aici, fiindca in oras nu a poposit nici macar un singur urmas al vreunei Godzille. Atunci cui se datoreaza instalarea panicii? Raspunsul este mai linistitor, poate, decat oricand: avem doar o camionata care ne-a invadat stradutele.

Nu te gandi insa ca aceasta camioneta este inofensiva, deoarece s-ar putea sa regreti daca nu o tratezi cu respect. Iar motivele sunt lesne de inteles. Nu numai ca avem de-a face cu un Ford F-150 SVT Raptor, ba chiar avem de-a face cu un exemplar modificat de americanii de la Roush.

Ford F-150 SVT Raptor by RoushFord F-150 SVT Raptor by Roush

Ford F-150 SVT Raptor by Roush

Un exemplar care ascunde sub capota sa ventilata un propulsor V8 urias, cu o capacitate cilindrica de 6.2 litri si capabil sa puna la dispozitia conducatorului sau o herghelie in valoare de aproximativ 590 cai putere. Si asta nu e tot, lista cu imbunatatiri continuand cu zgomotosul sistem de evacuare ce numara doua tips-uri si sticker-ele infricosatoare aplicate caroseriei.

Asta ar fi tot, cel putin pentru moment. Nu de alta, dar proprietarul acestui Ford F-150 SVT Raptor se gandeste sa mai apeleze la specialistii celebrei companii de tuning de peste Ocean si pentru alte upgrade-uri, precum niste jante ceva mai agresive sau LED-uri pentru blocurile optice. Astfel, pachetul va fi complet, iar camioneta american va reusi sa se impune indiferent de locul in care isi va face aparitia.

Ford F-150 SVT Raptor by RoushFord F-150 SVT Raptor by Roush

Ford F-150 SVT Raptor by Roush

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (8) Poze Ford F-150 SVT Raptor by Roush
mai multe