Tuning german pentru impresionantul Mercedes SLS AMG Black Series

Tuning german pentru impresionantul Mercedes SLS AMG Black Series
  • Mercedes SLS AMG Black Series primeste un plus de putere din partea specialistilor mcchip-dkr
  • Multumita optimizarii unitatii de control, motorul V8 de 6.3 litri ofera acum un total de 654 CP
  • Pretul surplusului de 23 cai putere si 14 Newton-Metri se ridica la suma de 3.199 de euro
Distribuie pe Facebook

Cel mai impresionant model Mercedes (de serie) din ultima decada atinge un nou nivel de performanta, motorul V8 6.3 litri ascuns sub capota dezvoltand ceva mai mult de 650 CP multumita specialistilor mcchip-dkr.

6.208 centimetri cubi, 631 de cai putere, 3.6 secunde si 1.550 de kilograme. Cu astfel de cifre inscrise in cadrul fisei cu specificatii tehnice, modelul SLS AMG Black Series candideaza cu mari sanse (de reusita) la castigarea titlului de cel mai impresionant Mercedes lansat in ultima perioada de timp. Daca mai aducem in discutie si cele doar cateva sute de exemplare disponibile la nivel de global, ei bine... concluzia este cat se poate de clara.

Mercedes SLS AMG Black Series by mcchip-dkr

Mercedes SLS AMG Black Series by mcchip-dkr

Si totusi, ce se intampla atunci cand nici unul dintre departamentele mai sus enumerate nu sunt indeajuns pentru a-ti satisface setea de perfectiune? Spre deosebire de versiunea sa standard, oferta de tuning destinata (in mod special) modelului Mercedes SLS AMG Black Series nu este la fel de bogata, insa exista cateva solutii si in cazul de fata. Solutii precum un compresor mecanic si 800 de cai putere, dupa cum suna oferta germanilor de la Domanig.

Cu toate acestea, nu multi vor fi cei care vor opta pentru supraalimentarea motorului V8 prezent in peisaj, astfel ca tratamentul pregatit de specialistii mcchip-dkr este mult mai recomandat. Asta in cazul in care nu ai nici un fel de problema in a plati nu mai putin de 3.199 de euro pentru o simpla resoftare a unitatii de control, resoftare care nu aduce cu sine decat un surplus de... aproximativ 23 CP si 14 Nm. Altfel spus, valorile maxime nu au crescut decat pana la pragul celor 654 de cai putere si 649 de Newton-Metri, insa posesorii modelului Mercedes SLS AMG Black Series nu ar trebui sa dispere: se pare ca un nivel 2 se afla deja in lucru!

Inainte insa de a afla limita pana la care poate urca motorul V8 de 6.3 litri, fara a renunta la aspiratia sa naturala, propunem sa aruncam o noua privire asupra impresionantului automobil german de inalta performanta.

Mercedes SLS AMG Black Series by mcchip-dkr

Mercedes SLS AMG Black Series by mcchip-dkr

Mercedes SLS AMG Black Series by mcchip-dkr

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (10) Poze Mercedes SLS AMG Black Series by mcchip-dkr
mai multe