Tuning Hyundai: Bisimoto pregateste un Genesis Coupe de 1.000 CP pentru SEMA 2013

Tuning Hyundai: Bisimoto pregateste un Genesis Coupe de 1.000 CP pentru SEMA 2013
  • Bisimoto Engineering modifica noul Genesis Coupe R-Spec pentru SEMA Show 2013
  • Automobilul in cauza ascunde sub capota un V6 twin turbo de 3.8 litri si 1.000 CP
  • Lista cu imbunatatiri mai include si suspensie, frane, plus modificari vizuale
Distribuie pe Facebook

Coreenii de la Hyundai si americanii de la Bisimoto Engineering si-au dat din nou mana pentru a impresiona vizitatorii evenimentului SEMA Show.

Editia din acest an a evenimentului SEMA Show se apropie cu pasi repezi, actorii principali ai celui mai mare salon de tuning din intreaga lume incepand deja sa prezinte cateva dintre minunatiile vizuale si ingineresti care vor lua prin surprindere publicul prezent in Las Vegas in perioada 5 - 8 noiembrie. Drept urmare, astazi avem ocazia sa facem cunostinta cu cea mai noua creatie rezultata in urma colaborarii dintre Hyundai si Bisimoto Engineering.

O creatie care are la baza ultima generatie a modelului Hyundai Genesis Coupe R-Spec si care impresioneaza in special prin motorizarea V6 de 3.8 litri inzestrata cu doua turbine uriase de specialistii Bisimoto Engineering. Astfel, puterea maxima a coupe-ului sud-coreean se compune acum din patru cifre, sub noua capota a motorului ascunzandu-se nici mai mult, nici mai putin de 1.000 cai putere.

Hyundai Genesis Coupe by Bisimoto Engineering

Iar asta-i doar inceputul. Asa cum era de asteptat, nu au scapat neatinse nici componentele trenului de rulare, cutia de viteze, suspensia si sistemul de franare fiind imbunatatite pentru a face fata surplusului excesiv de putere. De asemenea, rotile oferite in standard au fost inlocuite cu unele noi, extremul Hyundai Genesis Coupe R-Spec by Bisimoto Engineering venind la pachet cu jante pe 20, respectiv 21 inci (fata / spate), plus pneuri Toyo Tires R888.

In ceea ce priveste aspectul estetic, rezultatul colaborarii dintre constructorul sud-coreean de automobile si compania americana de tuning iese in evidenta atat prin nuanta custom de albastru, cat si prin flaps-urile atasate spoilerului fata sau portbagajul realizat din fibra de carbon, respectiv interiorul accesorizat cu scaune racing si roll cage special conceput.

Hyundai Genesis Coupe by Bisimoto Engineering

Distribuie pe Facebook
mai multe