Tuning Infiniti: Lorinser isi lasa amprenta asupra noului FX

Tuning Infiniti: Lorinser isi lasa amprenta asupra noului FX
Dedicata si specializata in modificarea modelelor Mercedes-Benz, compania germana Lorinser a lasat deoparte creatiile constructorului din Stuttgart pentru a-si indrepta intreaga atentie catre ultima generatie a SUV-ului japonez Infiniti FX.
Distribuie pe Facebook

Pe de-o parte elegant, pe de-o parte sportiv, designul noului Infiniti FX transforma SUV-ul japonez intr-o aparitie exotica, greu de trecut cu privirea. Atunci cand vine insa vorba de versiunea celor de la Lorinser, aceasta senzatie pare sa fie de cel putin doua ori mai puternica.

Tuning Infiniti: Lorinser rafineaza noul FX

O parte frontala complet restilizata ii confera modelului nipon o prezenta impunatoare, spoilerul fata fiind acum inzestrat cu numeroase linii agresive, insotite de prize de aer de dimensiuni mai mult decat generoase si LED-uri pozitionate orizontal. Demna de remarcat este si partea din spate, ce se bucura de prezenta unui nou difuzor de aer, plus a unui eleron pentru portbagaj de-a dreptul vulgar. De asemenea, un plus de sportivitate este garantat si de pragurile laterale usor redesenate, pachetul estetic fiind completat de jantele RS9 pe 22 inci - incaltate cu pneuri Continental Cross Contact pe 285/35 R22.

Tuning Infiniti: Lorinser rafineaza noul FX

La final, specialistii germani de la Lorinser au instalat si un nou sistem de evacuare, noul Infiniti FX30d dezvoltand insa in continuare 238 cai putere multumita unui propulsor V6 diesel de trei litri.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (15) Poze Infiniti FX by Lorinser
mai multe