Tuning la superlativ: 850 CP, Bi-Turbo si 4Matic pentru Mercedes C63 AMG Black Series

Tuning la superlativ: 850 CP, Bi-Turbo si 4Matic pentru Mercedes C63 AMG Black Series
  • GAD Motors ia la modificat modelul Mercedes C63 AMG Black Series
  • Meniul include un V8 turbo de 5.5 litri, 850 CP si tractiune integrala
  • Acceleratia de la 0 la 100 km/h se realizeaza acum in numai 3.1 secunde
Distribuie pe Facebook

Germanii de la GAD Motors promit sa revolutioneze industria tuningului cu tratamentul aplicat unui Mercedes C63 AMG Black Series. Un tratament care poate ca nu impresioneaza la capitolul inovatie, insa care nu poate fi trecut cu vederea atunci cand vine vorba de complexitatea sa.

Daca majoritatea companiilor de tuning - fie ele americane, europene sau japoneze, se multumesc sa aleaga drumul usor si sa opteze numai pentru noi spoilere, pentru noi jante si poate chiar si pentru o crestere modesta de putere atunci cand vine vorba de modificarea unui automobil, germanii de la GAD Motors au ales calea cea grea atunci cand a venit vorba de modificarea acestui exemplar Mercedes C63 AMG Black Series. Mai exact, in urma tratamentului suferit, automobilul de inalta performanta din Stuttgart se poate lauda cu doi noi caracteristici: motor twin-turbo si sistem de tractiune integrala.

Mercedes C63 AMG Black Series by GAD

Sa o luam insa cu inceputul. Dupa cum probabil iti amintesti si tu, noul Mercedes C63 AMG Black Series ascunde sub capota un propulsor V8 aspirat, de 6.208 centimetri cubi, capabil sa puna la dispozitia rotilor spate undeva in jurul a 517 cai putere. Drept urmare, acceleratia de la 0 la 100 km/h se realizeaza in aproximativ 4.2 secunde, in timp ce viteza maxima este limitata la 300 kilometri pe ora. Pe scurt, modelul Mercedes C63 AMG Black Series este nu doar cel mai puternic, ci si cel mai rapid C-Class din intreaga istorie a celor de la Mercedes.

Mercedes C63 AMG Black Series by GAD

Dar aceasta situatie nu i-a impedicat pe germanii de la GAD Motors din a-i aplica un tuning de-a dreptul extrem celui mai extrem Mercedes C-Class din toate timpurile. Un tuning care, pentru inceput, presupune un transplant de motor, actualul V8 aspirat de 6.3 litri fiind inlocuit cu un propulsor V8 twin-turbo de 5.5 litri care produce nici mai mult, nici mai putin de 850 cai putere si 1.350 Newton-Metri. De asemenea, in locul tractiune spate acum regasim un sistem de tractiune integrala 4Matic, in timp ce transmisia MCT cu sapte rapoarte a fost upgradate pentru a suporta pana la 1.500 Nm!

Mercedes C63 AMG Black Series by GAD

Rezultatul? In urma tratamentului suferit, modelul Mercedes C63 AMG Black Series are nevoie de circa 3.1 secunde pentru a accelera de la 0 la 100 km/h. Acceleratia de la 0 la 200 km/h se realizeaza in doar 8.7 secunde, fisa cu specificatii tehnice incluzand si o acceleratie de la 0 la 300 km/h in aproximativ 22.7 secunde. Din pacate, viteza maxima nu a fost inca dezvaluita, germanii de la GAD Motors anuntand in schimb ca discurile carbon ceramice proaspat instalate asigura o decelereatie de la 200 la 0 km/h in 132 metri.

Mercedes C63 AMG Black Series by GAD

Totul vine insa cu un pret: Pachetul de tuning propus de GAD Motors pentru modelul Mercedes C63 AMG Black Series poate fi al tau in schimbul sumei de 180.250 euro - suma cu care poti cumpara un Porsche 911 Turbo cu optiuni in valoare de 20.000 de euro, de exemplu!

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (9) Poze Mercedes C63 AMG Black Series by GAD
mai multe