Tuning la Superlativ: Un Lamborghini Huracan cu compresor mecanic si 850 CP

Tuning la Superlativ: Un Lamborghini Huracan cu compresor mecanic si 850 CP
  • Wheelsandmore anunta primul pachet de tuning destinat noului Lamborghini Huracan LP610-4
  • Meniul include numeroase cresteri de putere, inclusiv un total de 850 CP si 730 Nm
  • Clientii pot opta si pentru o noua pereche de jante, respectiv suspensie ajustabila
Distribuie pe Facebook

Purtand semnatura specialistilor Wheelsandmore, primul pachet de tuning destinat noului Lamborghini Huracan LP610-4 ofera un surplus de performanta mult mai impresionant decat ti-ai fi putut imagina vreodata.

610 cai putere, 3.2 secunde pentru sprintul 0 - 100 km/h si peste 325 kilometri pe ora in dreptul vitezei maxime. Cu astfel de cifre, numere si valori maxime regasite in cadrul brosurii sale oficiale, noul Lamborghini Huracan LP610-4 reuseste sa ocupe un loc fruntas in topul celor mai impresionante automobile ale momentului.

Lamborghini Huracan LP610-4 by Wheelsandmore

Si cu toate acestea, industria tuningului nu a ezistat sa fie extrem de generoasa atunci cand a venit vorba de modificarea supercarului italian. Ba din contra: desi se afla la inceput de cariera, inlocuitorul legendarului Gallardo poate fi deja echipat cu un sistem de supraalimentare, capabil sa ofere un total de pana la 850 de cai putere si 730 Nm.

Acesta-i insa doar varful iceberg-ului. Pentru cei care au pus mana pe un exemplar al noului Lamborghini Huracan LP610-4 si viseaza la un plus de performanta, specialistii Wheelsandmore au pregatit o simpla optimizare a unitatii de control care, impreuna cu sistemul de evacuare sport proaspat instalat, propune o crestere modica de 30 CP si 40 Nm.

Distractia, in adevaratul sens al cuvantului, abia acum incepe. Tintind catre teritoriul maretului Aventador, germanii au accesorizat motorul V10 de 5.2 litri cu un compresor si alte bunatati de ordin mecanic, rezultatul final fiind sinonim cu 777 CP si 700 Nm. Nu stim, din pacate, cum au evoluat cele 3.2 secunde, respectiv cei peste 325 km/h, insa acest lucru nici nu mai conteaza.

Lamborghini Huracan LP610-4 by Wheelsandmore

Nu de alta, dar posesorii modelului ce are ca scop inlocuirea legendarului Gallardo mai pot opta si pentru un Stage 3 de 850 cai putere si 730 Newton-Metri, care ar trebui sa primii 100 km/h intr-un interval de timp cuprins intre 2.5 si 3.0 secunde. Cat despre viteza maxima, ei bine... nu ar fi de mirare ca acul vitezometrului sa fie capabil acum de o incursiune pana la 350 de kilometri pe ora.

Intr-un final, primul pachet de tuning destinat noului Lamborghini Huracan LP610-4 - care, dupa cum precizam si anterior, poarte semnatura specialistilor Wheelsandmore, mai include si o serie de upgrade-uri la nivelul ambreiajului, plus diferentialului blocabil, in timp ce suspensia standard a supercarului italian a fost inlocuita cu una ajustabila, de tip racing.

Tot de tip racing pot fi considerate si jantele forjate, cu prindere centrala si 20 / 21 inch ca dimensiuni.

Lamborghini Huracan LP610-4 by Wheelsandmore

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (5) Poze Lamborghini Huracan LP610-4 by Wheelsandmore
mai multe