Tuning Lamborghini: ASMA se pregateste de modificat noul Aventador LP700-4

Tuning Lamborghini: ASMA se pregateste de modificat noul Aventador LP700-4
Specializati intr-ale modificarii modelelor Mercedes, germanii de la ASMA au planuri marete (de tuning) si pentru ultima creatie semnata Lamborghini - recent-lansatul Aventador LP700-4.
Distribuie pe Facebook

Atunci cand vine vorba de un proiect ASMA, reactiile sunt intotdeauna mixte si... cam aceleasi. Mai exact, fie ramai impresionat pana la lacrimi, fie te dezgusti pana ce, intr-un final, risti sa dai coltul. Avand in fata un Lamborghini Aventador LP700-4 ca masina de baza, ai putea fi tentat sa treci de prima parte a baricadei. Odata ce vei arunca insa o privire atenta asupra detaliilor, suntem siguri ca vei incepe sa suferi din pricina ranilor provocate de modificarile aduse supercarului italian.

Desi avem de-a face la acest moment cu o simpla imagine prelucrata pe computer, planurile celor de la ASMA pentru recent-lansatul Lamborghini Aventador LP700-4 par sa fie dintre cele mai serioase. Intr-o alta ordine de idei, numeroase prize de aer planuiesc sa invadeze caroseria plina de linii si forme excentrice cu care se lauda ultima creatie a constructorului din Sant'Agata Bolognese, cireasa de pe tort fiind insa reprezentata de eleronul fix instalat la nivelul capotei motorului - interesant de urmarit ce se va intampla in realitate, Lamborghini Aventador LP700-4 bucurandu-se deja, la nivelul capotei motorului, de un eleron operat electronic, cu diferite unghiuri de ajustare.

De asemenea, designerii ASMA par sa fi resculptat si partea inferioara a panourilor laterale, respectiv cele prezente in partea din spate, rezultatul final fiind decorat cu jante de dimensiuni mai mult decat generoase. Un mare mister ramane insa neelucidat - iar aici ne referim la modificarile aduse partii frontale...

Tuning Lamborghini: ASMA se pregateste de modificat noul Aventador LP700-4


Distribuie pe Facebook
mai multe