Tuning Land Rover: Amari modifica noul Range Rover Sport

Tuning Land Rover: Amari modifica noul Range Rover Sport
Vesti bune pentru toti iubitorii de SUV-uri. Unul dintre cei mai populari reprezentanti ai acestui segment, modelul Range Rover Sport, a fost luat la modificat de specialstii de la Amari Design. Rezultatul? Ei bine, in urma tratamentului suferit, creatia constructorului britanic se poate lauda atat cu un aspect exterior infricosator, cat si cu un plus serios de putere.
Distribuie pe Facebook

Botezat Range Rover Sport Windsor Edition, cel mai nou proiect al specialistilor de la Amari Design impresioneaza in special prin designul sau exterior puternic. Mai exact, liniile elegante ale SUV-ului britanic au fost inzestrate cu un kit aerodinamic extrem de agresiv, ce cuprinde un spoiler fata cu prize uriase de aer si LED-uri pozitionate orizontal, un spoiler spate cu difuzor de aer inclus, noi praguri laterale si un eleron pentru plafon.

Tuning Land Rover: Amari modifica noul Range Rover Sport

Dar lista cu modificarile operate nu se incheie aici, ci continua cu impunatoarele extensii pentru aripi, care ascund jante cu design in cinci spite duble, de dimensiuni mai mult decat generoase. In plus, odata ajunsi la interior, viitorii pasageri vor avea o surpriza extrem de placuta, cockpit-ul noului Range Rover Sport fiind imbracat - aproape in totalitate, in tapiterie de piele si accesorizat cu cusaturi contrastante, respectiv cusaturi in forma de carouri.

Tuning Land Rover: Amari modifica noul Range Rover Sport

In ceea ce priveste modificarile de ordin tehnic, britanicii de la Amari Design ofera numeroase imbunatatiri, printre care o suspensie mai joasa, un nou sistem de evacuare si un total de 611 cai putere pentru versiunea Supercharged - propulsata in versiunea standard de un motor V8 supraalimentat de cinci litri si 510 CP.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (9) Poze Range Rover Sport by Amari
mai multe