Tuning LEIB Engineering: BMW 1M Coupe primeste noi jante, accesorii din carbon si 500 CP!

Tuning LEIB Engineering: BMW 1M Coupe primeste noi jante, accesorii din carbon si 500 CP!
  • LEIB Engineering ia la modificat modelul BMW Seria 1 M Coupe
  • Tunerul ofera atat modificari estetice, cat si modificari tehnice
  • Principalul punct forte il reprezinta cei 500 cai putere si 600 Newton-Metri
Distribuie pe Facebook

Poate ca luna trecuta s-a implinit un an de la incetarea productiei impresionantului BMW Seria 1 M Coupe, insa automobilul sport bavarez ramane in continuare unul dintre modelele preferate ale industriei tuningului.

Nu te lasa impresionat de jantele contrastante Bavaria BC5 Concave, care masoara un generos 20 inci si vin la pachet cu pneuri de inalta performanta marca si modelul Yokohama Advan Sport. De asemenea, ai grija sa nu admiri prea mult nici macar caroseria oferita intr-o combinatie de negru si gri mat, la care se mai adauga si cateva accesorii realizate din fibra de carbon - accesorii precum eleron subtil pentru portbagaj sau difuzor de aer atasat spoilerului spate.

BMW 1M Coupe by LEIB EngineeringBMW 1M Coupe by LEIB EngineeringBMW 1M Coupe by LEIB Engineering

Nu de alta, dar noul BMW Seria 1 M Coupe de la LEIB Engineering ofera modificari mult mai impresionante de-atat. Iar aici nu ne referim neaparat la sistemul de franare imbunatatit sau la suspensia sport Bilstein, o suspensie ce coboara garda la sol cu cateva zeci de milimetri. De asemenea, atunci cand vorbim de modificari impresionante, nu ne referim nici macar la cei 400 CP si 560 Nm pe care-i livreaza acum propuslorul twin-turbo de trei litri datorita noului ECU, respectiv noului sistem de evacuare Supersprint.

Atunci cand vine vorba de imbunatatiri demne de mentionat, principala atractie a noului BMW Seria 1 M Coupe de la LEIB Engineering este reprezentata de plusul de pana la 160 CP si 150 Nm, un plus obtinut de specialistii companiei germane de tuning cu ajutorul atat a unei optimizari a unitatii de control, cat si a instalarii unor noi componente de inalta performanta - componente precum turbine mai mari, respectiv sisteme de admisie, racire si evacuare complet revizuite.

BMW 1M Coupe by LEIB EngineeringBMW 1M Coupe by LEIB Engineering

Drept urmare, se poate spune ca noul BMW Seria 1 M Coupe de la LEIB Engineering nu impresioneaza neaparat prin a sa folie negru si gri mat, prin accesoriile sale exterioare realizate din fibra de carbon ori prin jantele contrastante cu o marime de 20 inci. Ceea ce impresioneaza cu adevarat atunci cand vine vorba de ultima creatie a celebrei companii germane de tuning este ascuns de privirile curiosilor si consta intr-un total de nici mai mult, nici mai putin de 500 cai putere si 600 Newton-Metri!

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (9) Poze BMW 1M Coupe by LEIB Engineering
mai multe