Tuning Maserati: Anderson modifica un GranTurismo S

Compania germana de tuning Anderson a mai prezentat o creatie zilele trecute. Este vorba de un Maserati GranTurismo S numit Superior Black Edition, masina care acum se bucura de imbunatatiri estetice la exterior, interior si sub capota.
Distribuie pe Facebook

De acum, proprietarii de Maserati GranTursimo S au posibilitatea sa-si imbunatateasca masinile din dotare, datorita firmei Anderson Germany. Acestia propun un pachet complet de modificari, ce cuprinde o linie de uppgrade-uri de performante si de styling exterior. Pachetul de modificari se numeste Superior Black Edition.

Tuning Maserati: Anderson modifica un GranTurismo S

Sub capota, motorul de 4,7 litri V8 ce producea in varianta originala 440 cp, se bucura acum de 492 cp, datorita unui nou ECU si un soft programabil, dar si a unui nou sistem de evacuare pentru cei 8 cilindri.

Coupe-ul italienesc are jante de 21 inch vopsite intr-un negru glossy (lucios), cu anvelope low-profile late de 265 pe fata si 295 pe spate. Suspensia este schimbata cu una mai joasa, si face ca liniile caroseriei sa vina de minune cu rotile negre.

Tuning Maserati: Anderson modifica un GranTurismo S Tuning Maserati: Anderson modifica un GranTurismo S

Principala trasatura care iti sare in ochi la aceasta masina este vopseaua negru mat. Si pentru a contrasta aceasta vopsea, exista multe elemente de un negru lucios. Farurile smoke si un pachet de carbon ce include carcasele oglinzilor laterale, un eleron si gurile de aer completeaza imaginea globala de masina sinistra. De fapt, sinistru de aratoasa!

Tuning Maserati: Anderson modifica un GranTurismo S Tuning Maserati: Anderson modifica un GranTurismo S

La interior, habitaclul masinii primeste ornamente de carbon si un amestec de piele neagra cu alcantara, ce contrasteaza cu niste cusaturi rosii. Mai mult, sistemul multimedia este imbunatatit cu multe trasaturi de entertainment.

Tuning Maserati: Anderson modifica un GranTurismo S

Iata o masina eleganta, modificata subtil dar de efect, ce ne incanta privirile din orice unghi o privim. Se pare ca stylingul de efect este cel cu putine elemente, de culoarea si dimensiunea potrivite, fara sa epateze asa cum o fac multi alti tuneri.


Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (15) Poze Tuning Maserati: Anderson modifica un GranTurismo S
mai multe