Tuning Mazda: 243 CP si 529 Nm pentru orice Mazda cu motor 2.2 diesel

Tuning Mazda: 243 CP si 529 Nm pentru orice Mazda cu motor 2.2 diesel
  • BBR GTi modifica orice Mazda cu motorizare 2.2 turbodiesel
  • Primul nivel aduce cu sine 220 cai putere si 510 Newton-Metri
  • Al doilea nivel de performanta promite 243 CP si 529 Nm
Distribuie pe Facebook

Recunoscuti pentru experienta lor in modificarea motoarelor, specialistii din cadrul companiei BBR GTi sar acum, cu un plus de putere, si in ajutorul tuturor celor care detin un exemplar Mazda cu motorizare 2.2 turbodiesel.

In cazul in care te afli in proprietatea unui automobil care indeplineste conditiile enumerate mai sus - nu conteaza ca se numeste Mazda3, 5, 6 sau Mazda CX-7, recunoscutul tuner britanic este pe cale sa te ispiteasca cu o oferta de nerefuzat. Vorbim mai exact de un plus de putere disponibil sub forma a doua pachete asemanatoare, dar cu rezultat diferit.

Intr-o alta ordine de idei, cei care detin un exemplar Mazda cu motorizare 2.2 turbodiesel au la dispozitie, pentru inceput, o setare a unitatii de control care stoarce de la propulsorul ascuns sub capota alti 38 CP, valorile maxime urcand astfel pana la pragul celor 220 cai putere si 510 Newton-Metri. Cea de-a doua optimizare a unitatii de control aduce in plus, comparativ cu Stage 1, alti 23 CP, cei care opteaza pentru aceasta setare urmand a se bucura in urma tratamentului BBR GTi de nici mai mult, nici mai putin de 243 cai putere si 529 Newton-Metri.

Din pacate, performantele rezultate nu au fost anuntate la acest moment insa, mai mult ca sigur, pachetul propus de compania britanica de tuning va aduce cu sine si o acceleratie de la 0 la 100 km/h care va cobori sub pragul celor opt secunde - atunci cand vorbim de versiunea de 243 cai putere si 529 Newton-Metri, evident.

Mazda 2.2 diesel by BBR

Distribuie pe Facebook
mai multe