Tuning McLaren: Noul MP4-12C Spider cade victima germanilor de la Gemballa

Tuning McLaren: Noul MP4-12C Spider cade victima germanilor de la Gemballa
Dupa debutul furtunos din cadrul Salonului Auto de la Paris de anul trecut si o scurta sesiune de tuning in atelierul companiei elvetiene Fab Design, noul McLaren MP4-12C Spider a ajuns in cele din urma si pe mainile specialistilor germani din cadrul Gemballa Gmbh. Rezultatul final poarta numele de GT Spider si poate fi admirat pe viu luna viitoare, cu ocazia Salonului Auto de la Geneva.
Distribuie pe Facebook

Inca de la bun inceput trebuie precizat ca, spre deosebire de majoritatea pachetelor de tuning lansate pana la acest moment, programul Gemballa GT Spider dedicat recent-lansatului McLaren MP4-12C Spider nu include nici un fel de imbunatatire de ordin tehnic.

Astfel, singurele modificari aduse supercarului britanic vizeaza exclusiv aspectul tehnic al acestuia, viitorii clienti urmand a fi serviti cu un nou kit aerodinamic, realizat din fibra de carbon si compus din spoilere fata / spate restilizate, plus praguri laterale redesenate.

De asemenea, la fel de important de precizat, din meniul propus de celebra companie de tuning din LEONBERG nu lipsesc nici jantele ultra-usoare, servite intr-o combinatie de 20 inci pe fata, respectiv 21 inci pe spate, sau accesoriile interioare, precum insertiile de piele si accentele de alcantara.

Disponibil contra unei sume de 47.166 euro, suma care nu include nici un fel de taxa locala, programul Gemballa GT Spider dedicat recent-lansatului McLaren MP4-12C Spider va putea fi admirat pe viu, in premiera mondiala, in cadrul Salonului Auto de la Geneva, eveniment ce ia startul la inceputul lunii viitoare.

Gemballa GT Spider

Distribuie pe Facebook
mai multe