Tuning Mercedes: Carlsson ne surprinde cu un SLK55 complet modificat

Tuning Mercedes: Carlsson ne surprinde cu un SLK55 complet modificat
  • Carlsson are un nou pachet de tuning pentru vechiul Mercedes SLK55 AMG
  • Germanii ofera numeroase imbunatatiri atat exterioare, cat si interioare
  • Propulsorul V8 de 5.5 litri ascuns sub capota a scapat complet neatins
Distribuie pe Facebook

In timp ce marea majoritate a companiilor de tuning se concentreaza pe imbunatatirea ultimelor aparitii din gama Mercedes-Benz, germanii de la Carlsson s-au apucat de refacut interiorul si exteriorul... vechiului SLK55 AMG.

Spre deosebire de momentul iesirii sale de pe linia de productie, roadster-ul companiei auto din Stuttgart se remarca acum printr-o combinatie contrastanta de negru si portocaliu, ambele nuante beneficiind de o finisare mata pentru un plus de exclusivitate.

De asemenea, cei mai atenti la detalii vor observa si modificarile aduse prizelor frontale de aer, respetiv eleronul subtil proaspat aparut la nivelul portbagajului, meniul exterior propus de noul Carlsson SLK55 AMG incheindu-se in cele din urma cu jantele din aliaj pe 19 inch, ce dispun de un design cu 16 spite.

Mercedes SLK55 AMG by CarlssonMercedes SLK55 AMG by Carlsson

Mercedes SLK55 AMG by Carlsson

Odata ajunsi la interior, pasagerii roadster-ului din Stuttgart vor fi rasfatati de un pachet ce mixeaza perfect insertiile de piele cu accentele de alcantara, tunerul german optand inclusiv de-aceasta data pentru o alaturare de negru si portocaliu.

Imbunatatirilor cu pricina li se mai alatura si (aproape) nesfarsite ornamente realizate din fibra de carbon, care completeaza perfect cei 421 de cai putere si 540 de Newton-Metri din dotarea propulsorului de 5.5 litri prezent la datorie.

Pentru ca, vezi tu, unitatea aspirata cu opt cilindri in V a scapat complet neatinsa, amatorii de senzatii tari fiind nevoiti sa se multumeasca cu acceleratia de la 0 la 100 km/h in 4.6 secunde, respectiv viteza maxima de 250 de kilometri pe ora caracteristice modelului standard.

Una peste alta, fie ca iti place sau nu modul in care se prezinta noul Carlsson SLK55 AMG, un lucru este cert: aceasta ar putea fi ultima aventura a roadster-ului din Stuttgart in lumea tuningului, inginerii Mercedes lucrand din greu pentru dezvoltarea unui succesor.

Mercedes SLK55 AMG by Carlsson

Mercedes SLK55 AMG by Carlsson

Mercedes SLK55 AMG by Carlsson

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (15) Poze Mercedes SLK55 AMG by Carlsson
mai multe