Tuning Mercedes: Carlsson rafineaza limuzina S-Class

Tuning Mercedes: Carlsson rafineaza limuzina S-Class
Dupa o absenta indelungata, faimoasa companie germana Carlsson a revenit in lumea tuningului cu un nou pachet de modificari destinat modelului Mercedes S-Class. Principalele atractii? Un nou kit aerodinamic, jante pe 20 inci, nelipsitele cresteri de putere si, nu in ultimul rand, numeroase accesorii pentru interiorul luxos al limuzinei din Stuttgart.
Distribuie pe Facebook

Pornind de la exterior, compania germana cu sediul in Merzig a adaugat un nou kit aerodinamic ce mixeaza cu succes liniile agresive cu formele elegante ale limuzinei Mercedes. Mai exact, versiunea cu facelift a modelului S-Class a fost inzestrata in partea din fata cu un nou spoiler ce se bucura de insertii de plasa, proiectoare duble si LED-uri pozitionate vertical, in timp ce partea din spate vine acum la pachet cu un nou difuzor de aer, sistem de evacuare cu patru tobe de esapament si eleron pentru portbagaj.

Tuning Mercedes: Carlsson rafineaza limuzina S-Class

De asemenea, nu lipsesc nici noile praguri laterale, meniul fiind completat de jantele pe 20 inci combinate cu suspensia C-Tronic - ce coboara garda la sol cu undeva in jurul a 30 de milimetri. In ceea ce priveste interiorul, viitorii pasageri se vor fi serviti cu nenumarate accente de piele, plus praguri iluminate cu logo-ul germanilor de la Carlsson.

Tuning Mercedes: Carlsson rafineaza limuzina S-Class Tuning Mercedes: Carlsson rafineaza limuzina S-Class

Si asta nu e tot. Pentru cei care vor mai mult de atat, faimoasa companie de tuning din Merzig ofera cresteri de putere pentru toate motorizarile, indiferent de numarul cilindrilor sau tipul carburantului cu care se ruleaza. De exemplu, modelul Mercedes S600 L se bucura in urma tratamentului Carlsson de prezenta a nu mai putin de 600 cai putere si 1.024 Nm - un plus de 83 CP si 194 Nm comparativ cu valorile produse de motorul V12 biturbo de 5.5 litri in versiunea standard. Performantele? Cu atata putere la bord, limuzina germana poate accelera acum de la 0 la 100 km/h in doar 4.3 secunde (4.6 secunde pentru versiunea standard), in timp ce viteza maxima este limitata la 320 km/h.

Tuning Mercedes: Carlsson rafineaza limuzina S-Class

Cu o crestere de putere se poate lauda si modelul de performanta Mercedes S63 AMG, motorul V8 biturbo de 5.5 litri dezvoltand in urma modificarilor operate de tunerul german un impresionant 685 cai putere!

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (10) Poze Mercedes S-Class by Carlsson
mai multe