Tuning Mercedes: Cum sa ruinezi un S65 AMG din doar cateva miscari

Tuning Mercedes: Cum sa ruinezi un S65 AMG din doar cateva miscari
Da-le pe mana celor de la CFC un Mercedes S65 AMG si noi iti garantam ca vei regreta amarnic pentru ca ai facut acest lucru. Dar stai, nu trebuie sa ne crezi pe cuvant! Tot ce trebuie sa faci este sa arunci o privire asupra urmatoarelor fotografii, iar apoi te vei convinge si singur de ale noastre spuse.
Distribuie pe Facebook

Bucurandu-se de o prestanta covarsitoare in versiunea standard, germanul Mercedes S65 AMG a sfarsit prin a fi transformat de catre cei de la CFC intr-un fel de bufon al industriei tuningului. De exemplu, usile cu deschidere verticala ne aduc oarecum aminte de o Honda Civic supraestimata, un sentiment asemanator fiindu-ne trezit si de caroseria in doua culori, finisata cu ajutorul unor folii speciale.

Mercedes S65 AMG by CFC

De asemenea, nu putem trece cu privirea nici jantele oribile, ce masoara cat mai mult, combinatia alb / crom in care au fost vopsite acestea riscand sa ne raneasca grav vederea - sau, cine mai stie, poate chiar sa ne orbeasca! Dar asta nu-i nimic, fiindca daca vine vorba de stickerele cu numele sponsorilor ce-au crezut in acest proiect... ei bine, preferam sa ne abtinem.

Mercedes S65 AMG by CFC

Intr-un final, masacrul exterior se incheie cu nereusitele prize de aer dedicate aripilor fata, singurul detaliu (aparent) normal prezent la nivelul caroseriei fiind reprezentat de noul kit aerodinamic - un kit aerodinamic de altfel familiar, ce echipeaza si versiunea cu facelift a super-limuzinei germane (important de precizat, in cazul de fata avem de-a face cu varianta 'initiala' a modelului din Stuttgart).

Mercedes S65 AMG by CFC

In ceea ce priveste interiorul, acesta a scapat in mare parte neatins, singurele 'imbunatatiri' aduse aici constand in utilizarea unei combinatii de piele Nappa in alb si negru, respectiv echiparea tetierelor fata cu nu-tocmai-discretul logo 'La Familia'. Referitor la concluzii, ne face placere sa credem ca esti pe aceeasi lungime de unda cu noi.

Mercedes S65 AMG by CFC

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (19) Poze Mercedes S65 AMG by CFC
mai multe