Tuning Mercedes: MEC Design coboara si incalta S-ul Coupe cu noi jante

Tuning Mercedes: MEC Design coboara si incalta S-ul Coupe cu noi jante
  • MEC Design modifica noul Mercedes S-Class Coupe
  • Tunerul german ofera o suspensie mai joasa si jante pe 22 inch
  • Clientii au la dispozitie si evacuare cu valve controlabile
Distribuie pe Facebook

Primul pachet de tuning destinat noului Mercedes S-Class Coupe poarta semnatura specialistilor MEC Design si include o suspensie mai joasa cu cateva zeci de milimetri, plus un set de jante forjate pe 22 inch.

Aspectul exterior ce imbina eleganta cu sportivitatea, cabina luxoasa dotata cu tehnologie de ultima ora si gama de motorizari compusa exclusiv din unitati supraalimentate cu 8 sau 12 cilindri in V au transformat noul Mercedes S-Class Coupe intr-unul dintre cele mai impunatoare si impresionante automobile ale planetei. Asta nu i-a impiedicat insa pe germanii de la MEC Design din a pregati o serie de imbunatatiri pentru inlocuitorul CL-ului.

Mercedes S-Class Coupe by MEC DesignMercedes S-Class Coupe by MEC Design

Mercedes S-Class Coupe by MEC Design

Ce-i drept, modificarile propuse de specialistii celebrei companii de tuning din Berlin i se adreseaza versiunii S63 AMG si sunt limitate pentru moment, viitorii clienti avand la dispozitie doar o suspensie mai joasa cu cateva zeci de milimetri, un set de roti cu jante forjate pe 22 inch si anvelope late de 265, respectiv 305, plus un sistem de evacuare dotat cu valve controlabile.

Asta inseamna ca motorul V8 bi-turbo de 5.5 litri prezent la datorie produce in continuare un total de "numai" 585 CP si 900 Nm, transmisia automata cu sapte rapoarte oferita in standard si sistemul de tractiune integrala disponibil in mod optional lucrand impreuna pentru a aduce primii 100 km/h dupa circa 3.9 secunde. Pentru cei care merg pe mana variantei cu tractiune spate, valorile anterior mentionate sunt arhisuficiente pentru un 0 - 100 km/h in 4.3 secunde.

Deloc satisfacut de programul MEC Design? Ei bine, doar rusii de la Re-Styling s-au mai incumetat sa-si lasa amprenta asupra noului Mercedes S-Class Coupe, tot un exemplar S63 AMG regasindu-se si de-aceasta data la baza. Numarul modificarilor operate in cazul de fata este insa si mai mic, modelul de lux din Stuttgart alegandu-se cu o simpla folie de culoare gri mat.

Mercedes S-Class Coupe by Re-Styling

Mercedes S-Class Coupe by Re-StylingMercedes S-Class Coupe by Re-Styling

Asadar, acestea fiind spuse, care este proiectul tau favorit?

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (23) Poze Mercedes S-Class Coupe by MEC Design
mai multe