Tuning Mercedes: MKB modifica noul CLS63 AMG, obtine 700 CP si 340 km/h

Tuning Mercedes: MKB modifica noul CLS63 AMG, obtine 700 CP si 340 km/h
O simpla modificare la nivelul unitatii de control si un set de pneuri speciale proaspat instalat, iar ultima generatie a super-coupe-ului cu patru usi din Stuttgart se transforma intr-un devorator de supercaruri.
Distribuie pe Facebook

Nu mai reprezinta nici un secret pentru nimeni. Spre deosebire de modelul anterior, noul Mercedes CLS63 AMG ascunde sub capota un propulsor V8 de 'numai' 5.5 litri, echipat cu doua turbine de inalta performanta si capabil sa puna la dispozitia celui aflat la volan pana la 557 cai putere si 800 Newton-Metri. Dar asta nu e tot. Pe langa plusul de performanta, ultima generatie a super-coupe-ului cu patru usi din Stuttgart se bucura si de o doza extra de eficienta, respectiv o mai mare popularitate printre companiile de tuning (in special datorita motorizarii biturbo).

Astfel, dupa Brabus, Carlsson, Vath si alte nume mari din industrie, astazi a venit randul specialistilor MKB sa ofere un prim pachet de bunatati destinat noului Mercedes CLS63 AMG. Un pachet de bunatati care nu pune la dispozitia doritorilor decat o simpla optimizare a unitatii de control, plus un set de pneuri speciale, dar care este indeajuns de performant pentru a livra celui aflat la volan nici mai mult, nici mai putin de 700 cai putere si 1.000 Newton-Metri, valori arhisuficiente pentru o acceleratie de la 0 la 100 km/h in doar 4.1 secunde si o viteza maxima de aproximativ 340 kilometri pe ora.

In ceea ce priveste aspectul estetic, celebra companie germana de tuning ofera un set de jante cu design unic, disponibile atat pe 19, cat si pe 20 inci.

Mercedes CLS63 AMG by MKB

Mercedes CLS63 AMG by MKB

Mercedes CLS63 AMG by MKB

Distribuie pe Facebook
mai multe