Tuning Mercedes: Noul BRABUS 800 Roadster este cel mai puternic Roadster din lume!

Tuning Mercedes: Noul BRABUS 800 Roadster este cel mai puternic Roadster din lume!
Este oficial. Germanii de la Brabus vor profita de editia de anul acesta a Salonului Auto de la Geneva pentru a prezenta in fata intregii planete cel mai puternic Roadster din lume, un automobil ce poarta un nume cat se poate de sugestiv: BRABUS 800 Roadster.
Distribuie pe Facebook

Avand la baza ultima generatie a deja impresionantului Mercedes SL65 AMG, cea mai noua creatie a celebrei companii de tuning din Bottrop se bucura de prezenta sub capota a unui propulsor V12 biturbo de sase litri, capabil sa puna la dispozitia celui aflat la volan nu mai putin de 800 cai putere si 1.420 Newton-Metri - imporant de precizat, in cazul cuplului motor, valoarea maxima a fost limitata la 1.100 Newton-Metri.

BRABUS 800 Roadster

BRABUS 800 Roadster

Se adauga pe lista cu bunatati tehnice si o transmisie automata cu sapte rapoarte, plus un sistem de tractiune spate, iar primii 100 km/h vin dupa doar 3.7 secunde. Mai mult de-atat, in ciuda greutatii sale de aproximativ 2.2 tone, noul si extremul BRABUS 800 Roadster reuseste sa accelereze de la 0 la 200 km/h in mai putin de zece secunde, in timp ce viteza maxima urca pana la 350 kilometri pe ora, prag la care intra in functiune limitarea electronica aplicata de specialistii germani.

BRABUS 800 Roadster

BRABUS 800 Roadster

Alte detalii de ordin tehnic includ sistem de franare de inalta performanta, suspensie mai joasa cu pana la 25 de milimetri, plus diferential spate cu alunecare limitata, lista cu imbunatatirile suferite de automobilul din Stuttgart mutandu-se la nivelul departamentului estetic, acolo unde viitorii clienti vor fi serviti cu un kit aerodinamic dezvoltat in tunelul de vant, cu jante forjate de pana la 20 inci, dar si cu un interior complet personalizat si accesorizat cu numeroase insertii de piele, respectiv accente de alcantara.

BRABUS 800 Roadster

BRABUS 800 Roadster

Noul BRABUS 800 Roadster, automobil ce are la baza ultima generatie a modelului Mercedes SL65 AMG, va debuta in premiera mondiala la inceputul lunii vitoare, atunci cand Salonul Auto de la Geneva isi va deschide larg portile, atat pentru vizitatorii normali, cat si pentru publicatiile de presa.

BRABUS 800 Roadster

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (28) Poze BRABUS 800 Roadster
mai multe