Tuning Mercedes: Noul CLS Shooting Brake primeste tratamentul Lorinser

Doar trei luni au trecut de la introducerea in scena a noului CLS Shooting Brake, insa fascinanta creatie a germanilor de la Mercedes nu a avut nevoie decat de cateva momente pentru a se impune. Atat printre iubitorii de automobile exclusiviste, cat si printre casele de tuning aflate pe Batranul Continent.
Distribuie pe Facebook

Dupa o experienta de neuitat in compania celor de la Brabus, recent-lansatul Mercedes CLS Shooting Brake a trecut si prin regiunea Waiblingen din Sudul Germaniei, pentru a face o scurta vizita specialistilor Lorinser. O vizita lasata cu numeroase cadouri, ce constau atat in modificari de ordin estetic, cat si in imbunatatiri de ordin tehnic.

Mercedes-Benz CLS Shooting Brake by Lorinser

Sa o luam insa cu inceputul. Pe plan estetic, cea mai noua creatie a constructorului din Stuttgart se remarca printr-un kit aerodinamic restilizat, a carei prezenta este deconspirata in special de extensiile uriase atasate aripilor fata. De asemenea, cu unele adaugiri ne intalnim si la nivelul partilor frontale, respectiv spate, lista cu picanterii vizuale continuand cu pragurile laterale redesenate, plus eleronul pentru plafon si incheindu-se in cele din urma cu jantele din aliaj, disponibile in diferite marimi si design-uri.

Mercedes-Benz CLS Shooting Brake by Lorinser

Asa cum era de asteptat, atractiile principale constau pe plan tehnic in doua cresteri de putere, posesorii versiunii CLS350 BlueEFFICIENCY avand la dispozitie in urma modificarilor aduse de Lorinser un total de 322 cai putere si 400 Newton-Metri, in timp ce proprietarii variantei CLS350 CDI BlueEFFICIENCY vor fi nevoiti sa se multumeasca cu 305 cai putere, respectiv nu mai putin de 695 Newton-Metri.

Mercedes-Benz CLS Shooting Brake by Lorinser

Din nefericire, performantele rezultate nu au fost anuntate pentru nici unul dintre cele doua cazuri particulare, celebra companie de tuning multumind sa afirme in schimb ca noul Mercedes CLS Shooting Brake poate fi accesorizat si cu multiple bunatati interioare, precum insertii de piele, accente de lemn, volan cu design in trei spite sau praguri 'inzestrate' cu logo-ul Lorinser.

Mercedes-Benz CLS Shooting Brake by Lorinser

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (6) Poze Mercedes-Benz CLS Shooting Brake by Lorinser
mai multe