Tuning Mercedes: Prior Design scoate la iveala partea intunecata a ultimului CLS

Tuning Mercedes: Prior Design scoate la iveala partea intunecata a ultimului CLS
  • Prior Design ofera un pachet de tuning pentru Mercedes CLS
  • Compania germana propune numeroase modificari de ordin vizual
  • Clientii pot opta si pentru o noua evacuare, plus noi jante
Distribuie pe Facebook

Chiar daca pare sa fi luat cateva kilograme in plus comparativ cu primul model, nici cea de-a doua generatie a coupe-ului in patru usi Mercedes CLS nu se departeaza de filozofia originala si ofera unul dintre cele mai stilate design-uri ale momentului. Asta in cazul in care nu ai alte planuri pentru automobilul german...

Pentru cei cu aspiratii desprinse din jocurile Need for Speed si cu un Mercedes CLS de generatie a doua in garaj, germanii de la Prior Design au o propunere de nerefuzat: un set complet de modificari exterioare, care-i confera coupe-ului german in patru usi un plus considerabil de agresivitate.

Noul Mercedes CLS by Prior Design

Dupa cum se poate observa si in fotografiile alaturate, intreaga situatie se datoreaza atat spoilerului fata inzestrat cu prize uriase de aer, plus prelungire inferioare, cat si spoilerului spate din a carui echipare nu lipsesc acum nici difuzorul de aer, dar nici prizele laterale. Nu vor trece neobservate, de asemenea, nici extensiile atasate aripilor frontale sau jantele de dimensiuni generoase, cu design in cinci spite, lista cu modificari incheindu-se in cele din urma noua capota a motorului, respectiv eleronul atasat portbagajului, peste toate elementele exterioare mentionate fiind apoi asezata o folie / vopsea de culoare mata.

Noul Mercedes CLS by Prior Design

In ceea ce priveste departamentul tehnic, informatiile oficiale cu privire la imbunatatirile operate aici lipsesc cu desavarsire pentru moment, insa exista cateva indicii ca Mercedes-ul CLS pregatit Prior Design mai degraba pentru cursele ilegale decat pentru iesirile la opera s-ar bucura si de prezenta unui sistem de evacuare sport, respectiv aparitia unei suspensii mai joase cu cateva zeci de milimetri.

Noul Mercedes CLS by Prior Design

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (7) Poze Noul Mercedes CLS by Prior Design
mai multe