Tuning Mercedes: Vath modifica noul A250, obtine 245 CP si 390 Nm!

Tuning Mercedes: Vath modifica noul A250, obtine 245 CP si 390 Nm!
Pana la 245 cai putere si 390 Newton-Metri, o acceleratie de la 0 la 100 km/h in numai 5.9 secunde, plus o viteza maxima ce urca pana la pragul celor 250 de kilometri pe ora. Cu astfel de cifre si performante puse la dispozitia celui care se afla la volan, pachetul V25 de la Vath se anunta o oferta de nerefuzat pentru posesorii noului Mercedes A250.
Distribuie pe Facebook

O simpla optimizare a unitatii de control si un nou sistem de evacuare dotat cu valve controlabile, iar propulsorul 2.0 turbo ascuns sub capota ultimului Mercedes A250 devine mult mai capabil, dar si mai melodios. Mai exact, in urma tratamentului Vath V25, hatchback-ul constructorului din Stuttgart s-a ales cu un total de aproximativ 245 cai putere si 390 Newton-Metri, valori maxime arhisuficiente pentru ca acceleratia de la 0 la 100 km/h sa coboare pana la 5.9 secunde, iar viteza maxima sa urce pana la 250 de kilometri pe ora.

Mercedes A-Class by Vath

Situatia se prezinta la fel de imbucuratoare si atunci cand vine vorba de aspectul estetic, noul Mercedes A250 remarcandu-se acum printr-un plus vizibil de sportivitate si agresivitate, ce se datoreaza in mare masura instalarii unor jante pe 19 inci, combinate cu un set de cauciucuri de inalta performanta, dar si cu o suspensie mai joasa cu pana la 30 de milimetri. De asemenea, cei mai atenti la detalii nu vor rata nici aparitia unei noi prelungiri atasate spoilerului fata, ce se bucura de privilegiul de a fi realizata din fibra de carbon.

Mercedes A-Class by Vath

Si asta nu e tot. In cazul in care vor exista posesori ai hatchback-ului din Stuttgart nemultumiti de aceasta oferta sau care vor dori ceva mai mult decat ceea ce ofera pachetul V25, specialistii german din cadrul Vath sunt gata sa ofere si multiple accesorii destinate interiorului, accesorii precum volan sport, insertii de fibra de carbon sau chiar ornamente realizate din lemn.

Mercedes A-Class by Vath

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (8) Poze Mercedes A-Class by Vath
mai multe