Tuning Mercedes: Wald 'opereaza' noul S Coupe cu rezultate exceptionale

Tuning Mercedes: Wald 'opereaza' noul S Coupe cu rezultate exceptionale
  • Cel mai nou pachet de tuning destinat Mercedes-ului S-Class Coupe vine de la Wald International
  • Imbunatatirile pregatite de japonezi vizeaza exclusiv departamentul exterior al modelului german
  • Lista cu bunatati include spoilere agresiv stilizate, jante cu design turbionar, plus multe alte accesorii
Distribuie pe Facebook

Liniile si formele fermecatoare ale caroseriei, tehnologiile de top ce insotesc luxosul interior, dar si motorizarile cu puteri de pana la 630 CP, toate aceste detalii transforma Mercedes-ul S-Class Coupe intr-unul dintre cele mai reusite automobile ale momentului.

Dar daca nu este suficient? Daca aspiri spre perfectiune si nimic nu te poate opri din visul tau? Ei bine, aici intervin marile companii din industria tuningului, care au pregatit o noua serie de modificari destinate super-modelului din Stuttgart.

Pregatit in laboratoarele japoneze Wald International, tratamentul de astazi include o portie sanatoasa de "vitamine" si "minerale", care-i confera Mercedes-ului S-Class Coupe o portie sanatoasa de sportivitate.

Altfel spus, super-modelul din Stuttgart iese acum in evidenta printr-o pereche de spoilere agresiv stilizate si decorate cu accente de fibra de carbon, respectiv LED-uri verticale sau evacuari cromate (in numar de patru).

Mercedes S-Class Coupe by Wald International

Mercedes S-Class Coupe by Wald InternationalMercedes S-Class Coupe by Wald International

De asemenea, recomandarea japonezilor de la Wald International pentru pacientul Mercedes S-Class Coupe mai include si un set de praguri laterale proeminente, ce fac legatura intre jante de dimensiuni generoase si cu design turbionar.

Finalul retetei ne face cunostinta cu cele doua eleroane subtile din aceeasi fibra de carbon anterior mentionata, care (mai) acopera din "goliciunea" lunetei, respectiv capotei portbagajului.

Dupa cum ii stim pe japonezii de la Wald International, atat partea tehnica, cat si departamentul interior au scapat complet neatinse... insa, chiar si asa, super-modelul din Stuttgart nu pare sa aiba nevoie de nici un fel de imbunatatire din acest(e) punct(e) de vedere.

Nu de alta, dar Mercedes-ul S-Class Coupe poate fi configurat inca din fabricat dupa gustul si preferintele clientului, multumita listei cu optiuni designo, in timp ce puterile cuprinse intre 455 si 630 CP sunt mai mult decat suficiente. Asta, bineinteles, daca ne intrebi pe noi.

Mercedes S-Class Coupe by Wald International

Mercedes S-Class Coupe by Wald InternationalMercedes S-Class Coupe by Wald InternationalMercedes S-Class Coupe by Wald International

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (9) Poze Mercedes S-Class Coupe by Wald International
mai multe