Tuning MINI: Romeo Ferraris modifica noul Countryman S

Tuning MINI: Romeo Ferraris modifica noul Countryman S
150 de ani. Atat a trecut de la Unificarea Italiei. Iar pentru a celebra acest maret eveniment asa cum se cuvine, compania Romeo Ferraris a pus mana pe un exemplar al noului Mini Countryman S si l-a inzestrat cu tot felul de bunatati - atat tehnice, cat si estetice.
Distribuie pe Facebook

Propulsat de un motor turbo cu o capacitate de 1.6 litri, noul Mini Countryman S se bucura in versiunea standard de aproximativ 184 cai putere si 240 Nm. Totusi, dupa tratamentul semnat Romeo Ferraris - ce include bunatati precum unitate de control optimizata, filtru de aer sport, intercooler upgradat si sistem de evacuare sport, valorile maxime vor creste cu 43 CP si 88 Nm, modelul britanic urmand a numara sub capota nu mai putin de 230 cai putere si 328 Nm.

Din pacate, noile performante raman un mister, insa compania italiana ne anunta ca a instalat si o suspensie ajustabila pe inaltime, plus un sistem performant de franare, ce beneficiaza de componente marca Brembo.

Tuning MINI: Noul Countryman S by Romeo Ferraris sarbatoreste Unificarea Italiei

Iar asta nu e tot. Asa cum era de asteptat, nu a fost neglijat nici aspectul estetic. Drept urmare, noul Mini Countryman S by Romeo Ferraris se va remarca acum printr-o caroserie finisata in albastru mat, privirile celor din jur urmand a fi cucerite si de alte atractii, precum dungi cromate sau jante OZ Racing pe 19 inci. In plus, odata ajunsi la interior, viitorii pasageri vor descoperi scaune imbracate in piele si accesorizate cu tricolorul Italiei, plus cusaturi contrastante.

Tuning MINI: Noul Countryman S by Romeo Ferraris sarbatoreste Unificarea Italiei

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (33) Poze MINI Countryman S by Romeo Ferraris
mai multe