Tuning Nissan Skyline - modificat de Access Evolution

Tuning Nissan Skyline - modificat de Access Evolution
Nissan Skyline (Japonia), sau Infiniti G37 cum e numit in Statele Unite, este o masina in 4 usi sportiva ce merita toata atentia tunerilor. Asa au facut si japonezii de la Access Evolution Exclusive Sport cu un Skyline de familie. L-au transformat intr-o masina spectaculoasa, dupa care intorci capul, folosind numai cateva elemente esentiale in stylingul exterior. Si le-a iesit!
Distribuie pe Facebook

Acest Nissan Skyline V36 a primit un set de jante uriase marca Forgiatto GTR, niste jante spectaculoase, in stilul panzei de paianjen, care lasa foarte multa vedere la etrierele mari. Si daca tot am ajuns la frane, e clar ca nu mai sunt cele stoc. Acum vorbim de un set complet de la Access, cu discuri de 355 mm perforate, cu santuri pentru depuneri, cu placute speciale de curse, impinse de cele 4 pistonase din fiecare etrier. Pentru spate avem discuti de 320 mm, cu etriere cu cate 2 pistonase. Despre pret, kitul pentru fata de frana complet costa $3.139 iar cel de spate este $691.

Tuning Nissan Skyline - modificat de Access Evolution

Ce mai avem? Cateva elemente la exterior de carbon, tot de la Access Evolution, speciale pentru Skyline. Este vorba de o grila fara emblema, care costa $805, o mica buza de prelungire pentru spoilerul frontal de carbon care costa $1.168, un eleron mic tot din carbon la $615 si un eleron de plastic, tot pentru spate, la $430.

Tuning Nissan Skyline - modificat de Access Evolution Tuning Nissan Skyline - modificat de Access Evolution

La aceste mici detalii se adauga vopseaua negru mat care da masinii un aspect inedit si foarte violent. Cand vezi masina pe strada, in aceasta culoare, cu rotile invartindu-se si etrierele uriase de un verde viu stralucesc ca si cum nu ar exista spite la roti, iti dai seama ca e ceva necurat cu aceasta masina. Iar cand soferul coboara si deschide portiera spate, pentru a scoate scaunul de bebe, iti dai seama ca, pur si simplu, soferului ii place tuningul. Simplu, nu?

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (9) Poze Nissan Skyline
mai multe