Tuning Porsche: mcchip-dkr reimprospateaza performantele vechiului 911 Turbo S

Tuning Porsche: mcchip-dkr reimprospateaza performantele vechiului 911 Turbo S
  • mcchip-dkr modifica vechiul Porsche 911 Turbo S
  • Valorile maxime urca pana la 600 CP si 815 Nm
  • Meniul include si roll cage, plus geamuri din policarbonat
Distribuie pe Facebook

Desi a fost lansata de curand o cu totul noua generatie, vechiul Porsche 997.2 Turbo S ramane in continuare una dintre cele mai potente masini ale planetei. De asemenea, supercarul german se bucura chiar si la acest moment de intreaga atentie a industriei tuningului.

Echipat cu un propulsor twin-turbo de 530 cai putere si capabil sa accelereze de la 0 la 100 km/h in aproximativ 3.3 secunde, vechiul Porsche 997.2 Turbo S nu este chiar unul dintre cele mai lente automobile ale momentului. Cu toate acestea, cei care viseaza la un plus de performanta au la dispozitie numeroase solutii, supercarul german bucurandu-se de atentia intregii industrii a tuningului.

Porsche 997 Turbo S by mcchip-dkrPorsche 997 Turbo S by mcchip-dkr

Asadar, dupa ce a fost modificat de-a lungul timpului de numeroase companii importante, vechiul Porsche 997.2 Turbo S a ajuns acum si pe mainile specialistilor mcchip-dkr. Dupa cum se poate observa si in fotografiile oficiale, tratamentul presupune transformarea supercarului german intr-o adevarata arma pentru circuit, roll cage-ul proaspat instalat la nivelul interiorului si geamurile din policarbonat nou aparute in peisaj reprezenta o dovada in acest sens.

Porsche 997 Turbo S by mcchip-dkrPorsche 997 Turbo S by mcchip-dkr

De asemenea, meniul mcchip-dkr propus posesorilor vechiului Porsche 997.2 Turbo S mai include si o suspensie Bilstein de tip coilover, plus un set de scaune Recaro SPG imbracate in alcantara. In cele din urma, propulsorul twin-turbo de 3.8 litri ascuns sub capota s-a ales cu un nou ECU, respectiv un sistem de evacuare de la Cargraphic, cele patru jante cu prindere centrala si anvelope Michelin Cup avand acum la dispozitie undeva in jurul a 600 cai putere si 815 Newton-Metri.

Porsche 997 Turbo S by mcchip-dkrPorsche 997 Turbo S by mcchip-dkr

Cat despre noua generatie a legendarului Porsche 911 Turbo S, lista cu atractii principale include o motorizare twin-turbo de 3.8 litri si 560 cai putere, o acceleratie de la 0 la 100 km/h ce se realizeaza in numai 3.1 secunde si, nu in ultimul rand, o viteza maxima de pana la 318 kilometri pe ora. Am precizat oare cumva si ca pentru a parcurge clasica distanta de 100 kilometri ai nevoie de circa 9.7 litri de carburant?

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (15) Poze Porsche 997 Turbo S by mcchip-dkr
mai multe