Tuning Porsche: SpeedART debarca in Geneva cu noul SP91-R

Tuning Porsche: SpeedART debarca in Geneva cu noul SP91-R
Chiar daca au mai ramas cateva saptamani bune pana la debutul Salonului Auto de la Geneva, germanii de la SpeedART nu au rezistat tentatiei de a prezenta in fata intregii planete ultima lor creatie. Si bine au facut.
Distribuie pe Facebook
Editia din acest an a Salonului Auto de la Geneva se anunta mai incitanta ca niciodata, in centrul atentiei urmand a se afla viitorul Lamborghini Aventador LP700-4 Roadster. Din fericire pentru noi, nici industria tuningului nu va fi mai slab reprezentata. Ba chiar din contra.

Una dintre mult asteptatele premiere mondiale aduce pe aceeasi lungime de unda ultima generatie a modelului Porsche 911 si celebra companie de tuning TechArt. Spre bucuria fanilor constructorului din Stuttgart, nici germanii de la SpeedART nu au stat degeaba in tot acest timp Pe scurt, asta inseamna ca Salonul Auto de la Geneva din acest an ne va oferi o batalie interesanta intre doua noi Porsche-uri 911 modificate.

Si pentru ca am facut deja cunostinta cu creatia celor de la TechArt, acum este momentul potrivit sa aflam cate ceva si despre versiunea semnata SpeedART. Purtand denumirea de SP91-R, cea mai noua creatie a companiei din Rutesheim se remarca printr-un eleron atent-sculptat, ce se integreaza de minune in linia portbagajului capotei motorului. De asemenea, lista cu atractii estetice continua cu jantele forjate in cinci spite duble - disponibile atat pe 20, cat si pe 21 inci, in timp ce pachetul interior se rezuma la insertii de piele, accente de alcantara si volan sport dotat cu padele pentru schimbarea vitezelor.

Intr-un final, noul SpeedART SP91-R aduce cu sine si o crestere modesta de putere (asta pentru inceput), actualii si viitorii posesori ai ultimei generatii a modelului Porsche 911 Carrera S urmand a fi serviti cu ECU optimizat si sistem de evacuare sport. Rezultatul? Un plus de 25 CP si 20 Nm, respectiv un total de 425 cai putere si 460 Newton Metri.

Tuning Porsche: SpeedART debarca in Geneva cu noul SP91-R

Distribuie pe Facebook
mai multe