Tuning Renault: K-Tec Racing imbunatateste micul Twingo RS

Tuning Renault: K-Tec Racing imbunatateste micul Twingo RS
  • K-Tec Racing modifica noul Renault Twingo RS
  • 163 CP si 192 Nm dezvolta acum motorul de 1.6 litri
  • 2.625 lire sterline este pretul imbunatatirilor
Distribuie pe Facebook

O unitate de control optimizata, un nou sistem de evacuare si alte cateva bunatati, iar noul Renault Twingo RS promite performante mai impresionante ca oricand.

131 cai putere intr-un hatchback de mici dimensiuni ar fi reprezentat o adevarata revelatie in urma cu cativa ani insa, in prezent, un model precum Renault Twingo RS nu mai reuseste sa faca mari furori printre devoratorii de hot-hatch-uri.

In cazul in care ai pus totusi mana pe un exemplar al ultimului Twingo RS si visezi la performante mai impresionante decat cele pe care le livreaza versiunea standard a hot-hatch-ului Renault, atunci ar trebui sa stii ca britanicii de la K-Tec Racing sunt gata sa iti sara in ajutor. Asta in cazul in care esti dispus sa cheltui pana la 2.625 lire sterline pe modificari... Modificari precum axe cu came, sistem complet de evacuare, plus unitate de control optimizata.

Asadar, in urma tratamentului suferit, ultima generatie a modelului Renault Twingo RS se va putea lauda cu un plus de 32 CP si 32 Nm, propulsorul de 1.6 litri ascuns sub capota hot-hatch-ului frantuzesc livrand acum celui aflat la volan undeva in jurul a 163 cai putere si 192 Newton-Metri. Din pacate, valorile rezultate nu au fost momentan anuntate, insa acestea ar trebui sa fie ceva mai bune comparativ cu acceleratia de la 0 la 100 km/h in 8.7 secunde, respectiv viteza maxima de 201 kilometri pe ora reusite de versiunea standard.

Distribuie pe Facebook
mai multe