Tuning SEAT: Accesorii JE Design pentru noul Leon SC

Tuning SEAT: Accesorii JE Design pentru noul Leon SC
  • JE Design modifica ultima generatie a modelului Seat Leon SC
  • Pachetul de tuning include imbunatatiri tehnice si estetice
  • Modificarile sunt disponibile si pentru versiunea in 5 usi
Distribuie pe Facebook

Noul Seat Leon SC este unul dintre cele mai atragatoare hatchback-uri din segmentul sau insa, fie-acum vorba intre noi, nimeni nu a murit de la putin tuning.

Dezvaluita in premiera mondiala in cadrul Salonului Auto de la Geneva din primavara acestui an, versiunea in trei usi a modelului Seat Leon a fost luata recent la puricat de JE Design, specialistii celebrei companii germane de tuning gasind la exteriorul hatchback-ului spaniol mici detalii care pot fi imbunatatite. Drept urmare, dupa cum se poate observa si in cele sase fotografii oficiale, automobilul companiei iberice se remarca acum printr-un plus de agresivitate, situatie ce se datoreaza noului kit aerodinamic format din prelungire pentru spoilerul fata, praguri laterale restilizate si difuzor de aer pentru spoilerul spate.

Seat Leon SC by JE Design

De asemenea, proiectul celebrei companii germane de tuning mai iese in evidenta si prin jantele pe 18 inci cu design in cinci spite duble si finisate in doua culori, jante oferite in compania unor anvelope de performanta si a unor arcuri sport ce coboara garda la sol a noului Seat Leon SC cu pana la 30 de milimetri. Asa cum era de asteptat, nu lipsesc din meniu nici cresterile de putere, propulsorul 2.0 TDI de pe versiunea FR fiind capabil sa livreze in urma tratamentului suferit - tratament ce include o resoftare a unitatii de control, plus o evacuare dubla, undeva in jurul a 210 cai putere si 430 Newton-Metri.

Seat Leon SC by JE DesignSeat Leon SC by JE Design

Pentru cei interesati de acest pachet de tuning, preturile se prezinta in felul urmator: 1.035 euro pentru kitul aerodinamic, 839 pentru jante (clientii au la dispozitie, de asemenea, si un set pe 19 inci disponibil contra sumei de 999 euro), 237 euro pentru arcurile sport (sau 1.749 euro pentru o suspensie coilover marca KW), 899 euro pentru evacuarea dubla, respetiv 1.990 euro pentru cresterea de putere. Important de precizat, meniul JE Desgn destinat ultimei generatii a modelului Seat Leon SC poate fi achizitionat si de posesorii variantei in cinci portiere a hatchback-ului spaniol.

Seat Leon SC by JE Design

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (6) Poze Seat Leon SC by JE Design
mai multe