Tuning Volvo: Heico pregateste un rival pentru Audi S3, BMW M135i si Mercedes A45 AMG!

Tuning Volvo: Heico pregateste un rival pentru Audi S3, BMW M135i si Mercedes A45 AMG!
A trecut o buna perioada de timp de cand nu am mai auzit nimic de Heico, insa vestile bune nu intarzie sa apara: compania suedeza de tuning lucreaza in prezent la dezvoltarea unui V40 inzestrat cu pana la 350 cai putere si sistem de tractiune integrala!
Distribuie pe Facebook

Proiectat pentru a se lua la tranta cu hot-hatch-urile germane Audi S3 Sportback, BMW M135i, respectiv Mercedes A45 AMG, viitorul Volvo V40 T5 HPC de la Heico impresioneaza in special prin propulsorul turbo de 2.5 litri regasit in compartimentul motor, propulsor capabil sa livreze celui aflat la volan nu mai putin de 350 cai putere!

De asemenea, celebra companie suedeza de tuning ne asigura ca de pe lista cu imbunatatirile suferite de hatchback-ul scandinav nu va lipsi nici sistemul de tractiune integrala, performantele rezultate urmand a fi astfel dintre cele mai impresionante.

Din pacate, cifrele exacte lipsesc cu desavarsire la acest moment, insa nu ar fi de mirare ca viitorul Volvo V40 T5 HPC de la Heico sa se laude in fata noastra atat cu o acceleratie de la 0 la 100 km/h in aproximativ cinci secunde, cat si cu o viteza maxima care sa se invarta in jurul pragului celor 250 kilometri pe ora.

Iar asta nu e tot. Pe langa modificarile de ordin tehnic, impresionanta creatie a celebrei companii suedeze de tuning se va mai remarca, cel mai probabil, si prin numeroase imbunatatiri de ordin vizual, precum spoilere fata / spate restilizate, jante de dimensiuni generoase, respectiv accesorii interioare.

Volvo V40 T5 HPC by Heico

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 18 Iunie 2013