Tuning Volvo: Heico Sportiv modifica noul Volvo XC60

Tuning Volvo: Heico Sportiv modifica noul Volvo XC60
  • Heico Sportiv ia la imbunatati noul Volvo XC60
  • Tunerul ofera modificari de ordin tehnic si vizual
  • Clientii pot opta si pentru cresteri de putere
Distribuie pe Facebook

Dupa ce au prezentat conceptul unui rival pentru trio-ul Audi S3, BMW M135i si Mercedes A45 AMG, germanii de la Heico Sportiv au revenit cu picioarele pe pamant si s-au pus pe croit o garderoba si cateva accesorii pentru cea mai noua generatie a crossover-ului suedez Volvo XC60. Rezultatul final merita toate aplauzele si aprecierile noastre.

O parte frontala complet restilizata, care se remarca in special prin micile prize de aer sculptate la nivelul spoilerului. Un difuzor de aer cu patru tevi de esapament atasat spoilerului spate si, bineinteles, un eleron care continua cu succes linia plafonului. Un set format din opt extensii laterale si jante de dimensiuni generoase, finisate in doua culori. Acestea sunt principalele elemente care dau savoare celei mai noi creatii a germanilor de la Heico Sportiv, o creatie ce are la baza ultima generatie a crossover-ului suedez Volvo XC60.

Volvo XC60 by Heico Sportiv

Iar asta-i doar inceputul. Pentru cei care vor un plus de agresivitate si pe plan tehnic, si nu doar vizual, celebra companie de tuning din Weiterstadt ofera si o suspensie sport, respectiv un sistem de franare de inalta performanta. De asemenea, viitorii clienti vor putea opta si pentru o unitate de control optimizata, care promite "mai mult cuplu, mai multa putere si chiar mai mult eficienta". Din pacate insa, cifrele exacte pe care le pot stoarce germanii de la Heico Sportiv din motorizare regasite sub capota crossover-ului suedez Volvo XC60 lipsesc cu desavarsire la acest moment.

Volvo XC60 by Heico Sportiv

Intr-un final, celebra companie de tuning din Weiterstadt mai pune la dispozitia cumparatorilor sai si o gama variata de accesorii interioare, ce include (printre altele) si volan sport sau cap schimbator iluminat cu logo-ul Heico Sportiv. Pentru cei care nu detin insa un Volvo XC60, reamintim ca automobilul suedez este disponibil la vanzare, pe piata din Romania, la un pret de la 33.408 euro.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 23 Septembrie 2013