Tuningul care a impartit internetul in doua. Legendarul model german a primit un transplant de motor Chevrolet

Tuningul care a impartit internetul in doua. Legendarul model german a primit un transplant de motor Chevrolet
  • Tuningul care a impartit internetul in doua.
  • Legendarul model german a primit un transplant de motor Chevrolet
Distribuie pe Facebook

Disponibil in schimbul unei sume formate din cinci cifre - de 92.000 de dolari, respectivul exemplar a pregatit si alte surprize: unele mai mult, altele mai putin controversate.

Prezentat publicului larg in urma cu aproape 60 de ani si disponibil in continuare - inclusiv zilele acestea, la vanzare, legendarul automobil oferit de compania Porsche sub denumirea de 911 si-a intampinat cumparatorii cu dare de mana, de-a lungul timpului, intr-un numar nelimitat de variante si configuratii. Printre optiunile puse de germani la dispozitia clientilor nu s-a regasit insa niciodata si o versiune cu opt cilindri in V - dimpotriva, dar amatorii dornici de o astfel de experienta au de unde alege.

Porsche 911 cu motor V8

Acompaniat de o nota de plata de 92.000 de dolari - asa cum precizam si anterior, in randurile de mai sus, urmatorul exemplar pune la dispozitia noului sau posesor inclusiv un motor V8 de 5.7 litri.

Imprumutat de la un Chevrolet care nu a fost mentionat - din pacate sau nu, de la caz la caz, acesta lucreaza alaturi de transmisia manuala cu patru rapoarte a unui Porsche 930. De la o masina a producatorului german - un Turbo din 1987, provin si franele, lista modificarilor suferite de respectivul 911 Targa continuand cu jantele pe 17 inch, cu suspensia sport, rezervorul de carburant custom ori instalatia audio cu o unitate Kenwood, apare in anuntul publicat pe un site de specialitate de peste Ocean.

Conform spuselor actualului proprietar, respectivul exemplar a parcurs undeva in jurul a 5.500 de kilometri de la momentul primirii controversatului motor si pana in prezent, rulajul total fiind un mister.

Porsche 911 cu motor V8

Porsche 911 cu motor V8

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (56) Poze Porsche 911 cu motor V8
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 24 Mai 2022