Tuningul continua: G-Power se alatura petrecerii cu un M3 de 560 CP si 310 km/h

Tuningul continua: G-Power se alatura petrecerii cu un M3 de 560 CP si 310 km/h
  • Cel mai nou pachet destinat BMW-ului M3 vine de la G-Power
  • Tunerul german ofera un total de pana la 560 CP si 720 Nm
  • Numai 3.8 secunde dureaza acum sprintul 0 - 100 km/h
Distribuie pe Facebook

Nimeni nu a fost auzit pana acum sa se planga de aspectul sau specificatiile ultimului BMW M3 insa, chiar si asa, marile (dar si micile) companii de tuning ale planetei nu se mai opresc din a veni cu tot felul de bunatati destinate celei de-a cincea generatii a legendarului bavarez de inalta performanta.

Cea mai noua dovada in acest sens vine de la G-Power, celebra companie de tuning din Autenzell, Munchen alaturandu-se petrecerii cu un exemplar modificat din absolut toate punctele de vedere.

Fara nici un fel de alta introducere sau prezentare, pachetul cu bunatati debuteaza cu prelungirea proeminenta atasata spoilerului fata si continua cu eleronul subtil de la nivelul capotei portbagajului, cele doua accesorii exterioare conferindu-i noului BMW M3 Sedanun plus vizibil de agresivitate.

BMW M3 Sedan by G-PowerBMW M3 Sedan by G-Power

Nu insa de unele singure, de situatia cu pricina facandu-se vinovata inclusiv perechea de jante forjate dotate cu design in cinci spite, dimensiuni pe 21 inch si anvelope Michelin de "tipul" 245 / 30 ZR21, respectiv 295 / 25 ZR21

Mai departe, lista celebrei companii de tuning din Autenzell, Munchen aduce in prim plan o evacuare sport realizata din titan si care promite sa reduca greutatea celei de-a cincea generatii a legendarului bavarez de inalta performanta cu aproximativ 7.1 kilograme.

Chiar si asa, principala atractie o reprezinta, fara doar si poate, unitatea de control Bi-Tronik 2 V2. Multumitea acesteia, propulsorul bi-turbo montat sub capota livreaza rotilor spate un total de 560 CP si 720 Nm, acceleratia de la 0 la 100 km/h realizandu-se acum in doar 3.8 secunde.

Si despre viteza maxima avem numai lucruri bune de spus, inlaturarea limitei instalate de inginerii BMW permitandu-i noului M3 Sedan sa sprinteze pana la... exact, ai citit / vazut bine!, 310 kilometri pe ora.

Modificarile se opresc aici, la fel si informatiile facute publice de oficialii G-Power, astfel ca pretul imbunatatirilor mentionate anterior ramane cel mai mare mister al momentului. Cu toate acestea, este bine de stiut ca tratamentul cu pricina poate fi comandat, deloc surprinzator, si de posesorii versiunii M4 Coupe.

BMW M3 Sedan by G-Power

BMW M3 Sedan by G-Power

BMW M3 Sedan by G-Power

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (7) Poze BMW M3 Sedan by G-Power
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 23 Iunie 2015