Tweaked Automotive promite sa iti faca un Land Rover Defender ca cel din filmul Spectre

  • Tweaked Automotive iti pot construi o replica exacta a Land Rover-ului Defender folosit in filmul Spectre
  • Pe lista de modificari se numara jante Beadlock, aripi evazate sau un troliu
  • Toate imbunatatirile aduse masinii sunt 100% functionale
Distribuie pe Facebook

Britanicii de la Tweaked Automotive se ofera sa iti construiasca un Land Rover Defender exact ca cel folosit in filmul Spectre.

Land Rover-ul Defender si agentul Bond, James Bond, sunt doua dintre cele mai cunoscute simboluri ale Marii Britanii. Daca esti fanul lor, si ai vrea in acelasi timp sa ai o masina identica cu cea folosita in filme, atunci trebuie sa fii atent la propunerea celor de la Tweaked Automotive.

Land Rover Defender by Tweaked Automotive

Specialistii britanici in modificarea celui mai cunoscut vehicul 4x4 din istorie se angajeaza sa iti construiasca o replica exacta a masinii folosite de dusmanii agentului 007 in filmul Spectre.

Land Rover Defender by Tweaked Automotive

Vorbim de un model Defender 90 sau 110 care a primit mai multe imbunatatiri, atat la nivelul exteriorului cat si al interiorului. Vestea buna este ca toate sunt 100% functionale. Britanicii s-au gandit ca este un moment bun sa ofere aceste modificari, acum ca bine-cunoscutul model al celor de la Land Rover si-a incheiat serviciul si a iesit din productie.

Land Rover Defender by Tweaked AutomotiveLand Rover Defender by Tweaked Automotive

Fiecare exemplar construit de cei de la Tweaked Automotive va primi jante Beadlock de 16 inch, aripi evazate, troliu, si cam toate optiunile pe care le avea masina folosita in film. Acestia vor monta chiar si o mica placheta la interior si inscriptia SPECTRE EDITION la exterior pentru a atesta exclusivismul exemplarului.

Land Rover Defender by Tweaked AutomotiveLand Rover Defender by Tweaked Automotive

Singura diferenta intre Defender-ul construit de britanici si masina folosita in Spectre, este marimea anvelopelor. In timp ce in film, acestea erau de 37 de inch, cauciucurile replicii sunt cu 2 inch mai mici. Tunerul spune ca principalul motiv este faptul ca o asemenea configuratie este potrivita doar pentru Defender-ul 110, ridicat cu 2 inchi, in timp ce Defender-ul 90 nu suporta aceasta modificare.

Land Rover Defender by Tweaked Automotive

Motorul vehiculului 4x4 a primit si el putina atentie din partea specialistilor, astfel ca acum dezvolta 190 de cai putere si 490 Nm cuplu.

Land Rover Defender by Tweaked AutomotiveLand Rover Defender by Tweaked Automotive

Asa cum spuneam mai sus, interiorul a fost si el modificat, astfel ca pe lista de imbunatiri regasim o unitate multimedia cu navigatie incorporata, camere in partea frontala si dorsala, un volan mai mic si tapiterie din piele.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (12) Poze Land Rover Defender by Tweaked Automotive
mai multe