Ucenicii VW din nou la inaltime in Austria. Cele doua GOLF-uri unicat aduse la Worthersee

  • Doua echipe de ucenici
  • Concepte bazate pe Golf GTI si Golf R Variant
  • Festivalul de la Worthersee tine pana la 1 iunie
Distribuie pe Facebook

Ucenicii de la Volkswagen au adus la celebrul Festival de la Worthersee doua concepte bazate pe modelul Golf. Ambele au peste 350 de cai putere si propun mai multe modificari de ordin estetic.

Festivalul care are loc anual pe malul lacului Worthersee din Austria este unul dintre cele mai mari, daca nu chiar cel mai mare, evenimente dedicate grupului VAG.

Studii VW la Worthersee

Mii de pasionati se strang in aceasta locatie pentru a-si etala bijuteriile pe patru roti si este deasemenea un prilej numai bun pentru Volkswagen de a-si prezenta cele mai noi creatii.

Tot aici vin si ucenicii gigantului german cu proiecte care mai de care mai interesante. In acest an au fost prezente doua echipe: cea din Wolfsburg a venit cu conceptul botezat Aurora iar cea din Zwickau a adus exemplarul unicat denumit FighteR.

Studii VW la Worthersee

Aurora este la baza un Golf GTI finisat in nuanta Nardo Grey, cu cateva elemente vopsite manual in negru si verde. Nu lipseste grafica speciala, o aripa spate supradimensionata sau un sistem audio de 3.500 de wati.

Motorul de 2.0 litri turbo a fost si el imbunatatit, astfel ca acum dezvolta 380 de cai putere.

Studii VW la Worthersee

De cealalta parte, FighteR este un Golf R Variant (acum) cu 400 de cai putere sub capota, livrati ambelor punti prin intermediul unei transmisii automate DSG cu sapte trepte.

Studii VW la Worthersee

Printre modificarile primite de aceste se numara un pachet aerodinamic agresiv, un set de jante negre, mai multe elemente vopsite in rosu si lumini auxiliare, inclusiv pe plafon.

Studii VW la Worthersee

Festivalul de la Worthersee a inceput oficial azi si va dura pana pe 1 iunie. In acest an sunt asteptati peste 120.000 de vizitatori si 6.000 de masini.

Studii VW la Worthersee

Studii VW la Worthersee

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (7) Poze Studii VW la Worthersee
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 29 Mai 2019