Uita de Kim Kardashian. Intra AICI sa vezi cum arata, de fapt, cel mai sexy posterior din lume.

Uita de Kim Kardashian. Intra AICI sa vezi cum arata, de fapt, cel mai sexy posterior din lume.
  • Cel mai nou tuning destinat germanului Audi A5 Coupe vine de la Liberty Walk
  • Japonezii au pregatit modificari radicale pentru caroseria sportivei din Ingolstadt
  • Lista cu bunatati include prelungiri pentru spoilere si extensii pentru aripi
Distribuie pe Facebook

Echipat cu pachetul japonezilor de la Liberty Walk, vechiul Audi A5 Coupe reuseste sa atraga asupra sa doar priviri admirative si, uneori, chiar pofticioase.

Chiar daca a fost scoasa de curand din productia de serie, prima generatie a modelului Audi A5 Coupe ramane in continuare una dintre alegerile preferate ale marilor companii de tuning din lumea intreaga.

Ultima solutie pentru imbunatatirea retetei automobilului german vine de la Liberty Walk, specialistii japonezi modificand complet si, totodata, radical exteriorul in doua usi a sportivei din Ingolstadt.

Audi A5 de la Liberty Walk

Asa se face ca partea frontala iese acum in evidenta in special prin prelungirea proeminenta atasata in partea inferioara a spoilerului, un astfel de element vizual fiind folosit inclusiv la nivelul pragurilor ori spoilerului spate.

Principala atractie a exemplarului din cazul de fata o reprezinta insa, fara doar si poate, pachetul compus din extensii de dimensiuni mai mult generoase destinate aripilor laterale.

Audi A5 de la Liberty WalkAudi A5 de la Liberty Walk

Audi A5 de la Liberty Walk

La final, meniul pe care specialistii din cadrul celebrei companii japoneze de tuning Liberty Walk il propun posesorilor modelului german Audi A5 Coupe se incheie un set de jante in cinci spite si o suspensie care lipeste de asfalt burta sportivei din Ingolstadt.

Nu avem, cel putin pentru moment, niciun fel de informatie cu privire la pretul tratamentului descris de-a lungul ultimelor randuri, singura certitudine constand in faptul ca accesoriile exterioare pot fi servite atat in fibra de sticla, cat si in fibra de carbon.

Audi A5 de la Liberty Walk

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (17) Poze Audi A5 de la Liberty Walk
mai multe