Uite cat de usor poti sa scoti din anonimat un Opel Astra break

  • Opel-ul Astra J a primit o bara fata noua
  • Jantele au fost inlocuite
  • Propulsorul de 1.6 litri este stock
Distribuie pe Facebook

Opel-ul Astra nu este tocmai cea mai atractiva masina de pe piata, insa cu putin bun-gust si desigur, cu setul de jante potrivit, break-ul german castiga rapid cateva puncte la acest capitol.

Daca mai demult masinile personale erau o necesitate, in vremurile noastre acestea au devenit mai mult un moft care sa te poarte din punctul A in punctul B. Fiecare isi cumpara modelul de masina si versiunea de caroserie care ii satisface cel mai bine nevoile, iar de multe ori aspectul exterior este lasat deoparte tocmai pentru a pune accentul mai bine pe utilitate.

Opel Astra J Vossen

Chiar si asa, nimeni nu iti interzice sa iti pui putin mintea la contributie si sa-ti personalizezi masina. Un exemplu bun este si acest Opel Astra J Sports Tourer, care se descurca destul de bine in segmentul sau, insa care nu este tocmai cel mai frumos break de pe piata. Dar poate deveni.

Opel Astra J Vossen

Exemplarul din aceste imagini a primit o bara fata noua, o finisare speciala pentru nuanta exterioara, o suspensie sport care coboara garda la sol si imbunatateste manevrabilitatea, si nu in ultimul rand, un set de jante Vossen VVS-CVT de 20 de inch. Destul de simplu nu?

Opel Astra J Vossen

Nu stim daca i-au fost aduse modificari si propulsorului, asa ca vom presupune ca acest Astra J este stock din acest punct de vedere. Vorbim asadar de o unitate de 1.6 litri Ecotec, capabila de 180 de cai putere. Tractiunea este pe puntea fata iar acceleratia de la 0 la 100 de km/h se realizeaza in 8.8 secunde.

Opel Astra J Vossen

Cat despre intregul proiect, multa lume va spune ca nu putem vorbi despre un "tuning" in adevaratul sens al cuvantului, insa am mai dezbatut aceasta problema. Aceasta industrie s-a dezvoltat extrem de mult de-a lungul timpului, si mai presus de toate s-a adaptat la gusturile majoritatii.

Opel Astra J Vossen

Opel Astra J Vossen

Opel Astra J Vossen

Opel Astra J Vossen

Opel Astra J Vossen

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (20) Poze Opel Astra J Vossen
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 11 Mai 2017